Neler Yeni

Bilgisayarimda internet var ama saçma bir şekilde internet yok hatası alıyorum??

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
modemi indirmicem merdiven ile aynı hizaya gelip kabloyu rj45 i arkasına giricem ardından kanal ile duvardan indiricem kenar köşeden halı altından odama getirmeye çalışıcam anca böyle düzgün olur çünkü.
Anladım sen bence kablo çek zaten kablo gerekli stabil kullanım için

Basrii

80+ Bronze
Anladım sen bence kablo çek zaten kablo gerekli stabil kullanım için
yani hocam aynı şeyi tekrar ediyormuş gibi oluyor ama sorun çözülür mü konusunda şüphelerim var. yani benim sistemin ayarlarda ethernet bölümünde bağlı değil diyor. wifi bölümünde internet gözüküyor. mantıken ethernet bölümüne kablo girersem acaba bu sorun çözülür mü? acaba oyunlar ethernet üzerinden mi algılıyor bir türlü çözemedim kablolu bağlantı mı şart acaba anlamadım.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
yani hocam aynı şeyi tekrar ediyormuş gibi oluyor ama sorun çözülür mü konusunda şüphelerim var. yani benim sistemin ayarlarda ethernet bölümünde bağlı değil diyor. wifi bölümünde internet gözüküyor. mantıken ethernet bölümüne kablo girersem acaba bu sorun çözülür mü? acaba oyunlar ethernet üzerinden mi algılıyor bir türlü çözemedim kablolu bağlantı mı şart acaba anlamadım.
Kardeşim ethernet üzerinden internet gözükmez kablo ile bağlı değilse WiFi ile bağlı olduğun için wifi elbette gözükecektir sen kablo çek olmazsa beni bul gereğini yaparız

Basrii

80+ Bronze
Kardeşim ethernet üzerinden internet gözükmez kablo ile bağlı değilse WiFi ile bağlı olduğun için wifi elbette gözükecektir sen kablo çek olmazsa beni bul gereğini yaparız
tamam üstad. yarın bir aksilik olmaz ise kabloyu hazırlıyıp hiç kanal filan atmadan direk test edeyim kablo açık şekilde. eğer düzelir ise kanal vesaire kabloyu gizlerim. teşekkür ederim iyi geceler.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
tamam üstad. yarın bir aksilik olmaz ise kabloyu hazırlıyıp hiç kanal filan atmadan direk test edeyim kablo açık şekilde. eğer düzelir ise kanal vesaire kabloyu gizlerim. teşekkür ederim iyi geceler.
Ayn öyle yap knka

Top Bottom