Neler Yeni

Bilgisayarimda internet var ama saçma bir şekilde internet yok hatası alıyorum??

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yanlış sürücüyü yüklemiş olmayasın usb adaptör un orijinal sürücüsünü bulmak lazım

Basrii

80+ Bronze
Yanlış sürücüyü yüklemiş olmayasın usb adaptör un orijinal sürücüsünü bulmak lazım
hocam ama şöyle bir şey var ben şuan pc deyim cihaz sorunsuz çalışıyor sıkıntı yok. 400 gb oyun indirdim bf 1 rocket league gibi oyunlar oynadım onda da sorun yok. fakat gta 5 de social cluba rainbow six de multiplayere girmiyor. yanlış sürücüyü yükledim mi bilmiyorum arkadaşın dediği ac58 sürücüsünü yükledim.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
hocam ama şöyle bir şey var ben şuan pc deyim cihaz sorunsuz çalışıyor sıkıntı yok. 400 gb oyun indirdim bf 1 rocket league gibi oyunlar oynadım onda da sorun yok. fakat gta 5 de social cluba rainbow six de multiplayere girmiyor. yanlış sürücüyü yükledim mi bilmiyorum arkadaşın dediği ac58 sürücüsünü yükledim.
DNS veya ips ile ilgili olabilir bence kendi sürümünü bulmak lazım

Basrii

80+ Bronze
hocam peki onu nerden bulabiliriz? ben ürünü aldığımda içinden çıkan cd yi flasha çıkarttım. onu yükledim sisteme fakat onda da aynı sorun vardı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam biz galiba bu sorunu çözemicez gibime geliyor. bana bir bilgi verin olmadı en kötü ethernet kablosu çekeyim bu sorun kesin çözülür derseniz?

Son düzenleme:

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
hocam peki onu nerden bulabiliriz? ben ürünü aldığımda içinden çıkan cd yi flasha çıkarttım. onu yükledim sisteme fakat onda da aynı sorun vardı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam biz galiba bu sorunu çözemicez gibime geliyor. bana bir bilgi verin olmadı en kötü ethernet kablosu çekeyim bu sorun kesin çözülür derseniz?
tabii ki kablo imkanın varsa bu olsa dahi kablo çekmen daha iyi olur

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
hocam kesin sorun çözülür derseniz dükkandan ethernet kablosu yapıcam yarın.
Ben hiçbir şey için kesin konuşamam kimse konuşmaz sırf ben değil ama kablo çekebilirsen senin yararına olur

Basrii

80+ Bronze
Ben hiçbir şey için kesin konuşamam kimse konuşmaz sırf ben değil ama kablo çekebilirsen senin yararına olur
hocam tamam ama şöyle bir şey var. ben bu kablo için kanal vesaire ayarlıycam uğraşıcam. gene aynı sorun olursa büyük patlarım. hani demek istediğim bu bağlantı sorunları eğer yaşayacak isem benim için bir anlamı yok kablo çekmenin. ama tahminimce kabloda driver olayı vesaire olmadığı için sorun yaşamam herhalde?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
hocam tamam ama şöyle bir şey var. ben bu kablo için kanal vesaire ayarlıycam uğraşıcam. gene aynı sorun olursa büyük patlarım. hani demek istediğim bu bağlantı sorunları eğer yaşayacak isem benim için bir anlamı yok kablo çekmenin. ama tahminimce kabloda driver olayı vesaire olmadığı için sorun yaşamam herhalde?
Kablo çekmeden PC yi modemin bulunduğu yerde deneme imkanın var mı

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
hocam masaüstü pc ve modem benim duvara monteli. yani modemin arkasına kablo girip aşağı indirmem gerek fakat odamla arada min 4 5 metre var.
Zaten yine kablo çekeceksen indireceksin mecburen değil mi

Basrii

80+ Bronze
Zaten yine kablo çekeceksen indireceksin mecburen değil mi
modemi indirmicem merdiven ile aynı hizaya gelip kabloyu rj45 i arkasına giricem ardından kanal ile duvardan indiricem kenar köşeden halı altından odama getirmeye çalışıcam anca böyle düzgün olur çünkü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,127
Üyeler
164,253
Son üye
blowzie16
Top Bottom