Arama sonuçları: *

1. TearsB

Ram - CPU Kullanım Değerleri

Bugun başıma talihsiz bir olay geldi ve kasanın üstüne su döktüm. Ekran kartının üstüne biraz su geldi acıp temizledim aynı zamanda kuruladım 2 saat sonra da pc yi actım. Su anlık bir sorun yaşamıyorum acıkcası fakat değerlere bakarken bazı şeyler ilgimi cekti. Cpu kullanımı yüzde 1-2-3 diye...
  2. TearsB

Download - Server Değişimi - Bina Kablosu Değişimi Yardım

Arkadaşlar merhaba, bugun türknetten cıkıp telekoma geçtim. Türknette ping 26 - pocket Loss 35 iken suanda ping 11 pocket loss 20 21 civarında geziyor. Oldukça güzel veriler acıkcası benim için ve sorunlarım tamamen cozuldu diye düşünürken daha öncede söylenilen internet buraya eve gelirken veri...
  3. TearsB

Ping Değişkenliği - Pocket Loss

fikri olan var mı
  4. TearsB

Ping Değişkenliği - Pocket Loss

2 farklı örnekten sorunumu acıklıycam, dün akşam ve gece normalde lol de 24 MS alırken 19 alıyordum. Fifada da aynı sekılde kırmızı olan jitter göstergesi sarı yanıyor ve 53 MS olan oyunum 48 ms e düşmüştü. Bugun yine daha yüksek olan msleri alıyorum. Hiçbir sey değiştirmedim. Bu nasıl...
  5. TearsB

Game Pass İçerik yardımı

Aslında Sadece Scorn ve Doom Eternal için alıcam 2 sinide 1 ay içinde bitirmeyi planlıyorum
  6. TearsB

Game Pass İçerik yardımı

Game pass e uzak biriyim daha doğrusu bilmiyorum. 30 lira aylık ödemeyle bünyesindeki oyunların hepsini indirebiliyor muyum yoksa kısıtlama var mı ? işleyişi nasıl ?
  7. TearsB

Witcher 3 next gen ne zaman gelir ve ya kayıtlı oyunu etkiler mi ?

suan steamde kac lira beyler oynuycak oyun arıyorum değer mi sizce ?
  8. TearsB

F710-F310 - dualshock 4

Asla dostum ondan dolayı değil oldukca yeterli hatta fakat sıkıldım 3 yıldır aynı model gamepad kullanmaktan :) Sert kullanırsan ancak eksenlerde bozulma görürsün. Fiyatlarıda oldukca arttı.
  9. TearsB

F710-F310 - dualshock 4

Arkadaşlar elimde 1 er adet f710 ve f310 gamepad var. İksinide sadece 2-3 gün kullandım sizde bilirsiniz ki yıllardır pc ye uyumlu başka gamepad yok. Bende aynı modelleri alıp kullanmaktan bıktım. Garantileri 1 yıl 2 ay sürüyor. dualshock 4 ile takas etmek istiyorum. Böyle takaslara açık...
  10. TearsB

Geçiçi klavye önerisi

25-300 lira bandında klavye arıyorum. Önerilerinize açığım
  11. TearsB

RTX 3080 ile 1080p Monitör-Yardım.

28.500 e aldım hocam ayrıca 3 bin bandında bir 2k monitör önerisi olan var mı? alana kadar rd2 , apex , dl2 oynamayı planlamıyorum
  12. TearsB

RTX 3080 ile 1080p Monitör-Yardım.

Arkadaşlar bugun yeni sistem aldım. Sistem içeriği şöyle : Intel Core i5 12400F ASUS PRIME B660-PLUS D4 Intel B660 Soket 1700 DDR4 5066MHz (OC) M.2 Anakart ZOTAC GeForce RTX 3080 GAMING TRINTY OC 10GB GDDR6X 320BitNvidia LHR Ekran Kartı GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV Siyah DDR4 3200MHz CL16 1.35V...
  13. TearsB

ROG STRIX 3070TI 8GB MI YOKSA ZOTAC 3080 10 GB

Nakit olarak almıycam dostum olsa da almam sanırım 2. elde tek güvenmediğim şey pc bileşenleri, muhattap olmak zorluyor sorun cıkarsa
  14. TearsB

Çok bir bilgim yok hocam da 2k yerine 4k oynamak istediğimde 3080 nin daha iyi performans sağlıycağını düşünüyorum tek korkum zotac çok tercih edilen bir marka değil ilk kez duydum hatta gigabyte kullananlar 4-5 saatlik kullanımdan sonra fps düşüşü yaşadıklarını söylüyolar aynı durum zotac...
  15. TearsB

Arkadaşlar alacağım 2 sistem arasında kaldım. Zotac ekran kartlarını ilk kez duyuyorum önerileriniz yada dezavantajlarını paylaşabilir misiniz ? şu 2 sistem arasında kaldım. https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-zotac-rtx3080-oc-asus-prime-b660m-k-wd-500gb-ssd-16gb-ram.html...
Geri