Game Pass İçerik yardımı

TearsB

80+
Reaksiyon skoru
2
Game pass e uzak biriyim daha doğrusu bilmiyorum. 30 lira aylık ödemeyle bünyesindeki oyunların hepsini indirebiliyor muyum yoksa kısıtlama var mı ? işleyişi nasıl ?

Sitesinde gördüğün bütün oyunları indirebiliyorsun ve ea play ide içeriyor
Örnek olarak aoe4 indirip istediğin kadar oynayabilirsin üyeliğin olduğu sürece
Ya da gözüken herhangi bir oyunu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl yani? Öyle bir şey yok, dlcleri paralıdır en fazla.
Eu4 hoi4 gibi birkaç oyun var dlc siz oynamak eziyet oluyor onlara game pass de bakma veya mp lere girip oyna zevki o zaman alırsın

Aslında Sadece Scorn ve Doom Eternal için alıcam 2 sinide 1 ay içinde bitirmeyi planlıyorum

Kütüphanedeki oyunların istediğiniz kadar oynayabiliyorsunuz herhangi bir kısıtlama bulunmuyor.
Ancak şunu söylemeliyim ekstra dlc gibi içerikler varsa bunlar gamepass'e dahil olmuyor (bazıları deluxe, ultimate edition vs. diye çıkıyor, onlar hariç). Bu dediğim ekstra içerikleri satın alıp gamepass ile kullanabiliyor musunuz orasını bilmiyorum.
Ayrıyeten her ay eklenen ve zamanla kaldırılan oyunlar da var. Bunlar genelde bir iki hafta önceden haber ediliyor.
Kısaca günümüzde 30 liraya alabileceğiniz en güzel şeylerden biri diyebilirim.

Game pass e uzak biriyim daha doğrusu bilmiyorum. 30 lira aylık ödemeyle bünyesindeki oyunların hepsini indirebiliyor muyum yoksa kısıtlama var mı ? işleyişi nasıl ?
Aylık ücreti 30₺ ye sahip bir kiralama sistemi gibi düşün.

“Al abi benim bütün oyunları bana abone olduğun sürece oynayabilirsin” diyen bi sistem. Oyunlara sahip olamazsin fakat istediğin gibi indirip oynayabilirsin. 30 günlük bir kısıtlama söz konusu değil abone olduğun sürece oyunları oynamaya devam edebilirsin. Ayrıca belirtiyim belki merak ediyorsundur oyunların kaydoluyor o konuda bi sıkıntı yok.

Xbox game pass sahibi olduğunda EA play sahibide olursun. EA playın launcherinide indir. Bütün ea play oyunlarınıda xbox aboneliğin boyunca bedava oynayabilirsin. Örnek ( fifa, crysıs serisi, nba , need for speed serileri, star wars vs..)

Geri