Demacia'lı Master Yi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,952
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladığım kadarıyla evetBenim sorum keyi manuel olarak elle girebiliyor muyuz.aktivatör kullanmak zorunlu mu?
Anladığım kadarıyla evetBenim sorum keyi manuel olarak elle girebiliyor muyuz.aktivatör kullanmak zorunlu mu?
Öyleyse iyi yine fazla tedirgin eden sorun olmaz ozamanAnladığım kadarıyla evet
Yok da arkadaş denerse stalker 2 yi alacağım yarın deneyeceğim devamında burada yazarım. Ubisoft EA Activision MC falan oynayamıyorsun fakat diğer tüm oyunları oynayabilirsin ki yine mantıklı geliyor.Kullansn var mı hem xbox hem pc için alıcam hesap bağlanıyorsa oda ama dediğiniz gibiyse yorumlarda cod black ops 6 vb oynanmıyor anladığım kadarıyla.
Bence AlmaXbox Game Pass Sınırsız alacağım bir site buldum fakat güvenilir mi bilmiyorum. Daha önce kullanan var mı?
Site
Neden?Bence Alma
Kral hala deneme imkanın olmadı mı?@Demacia'lı Master Yi iş yoğunluğundan oyunu indirmeye koymayı unutmuşum ya şimdi girdim eve. Bir arkadaş oynanabiliyor falan yazmış alıp bir deneyin isterseniz
Reis Sınırsızsa Xbox Neden Yapmıyor Bence Dolandırıcı Olma İhtimali VarNeden?
Kral hala deneme imkanın olmadı mı?
Aga bir zamanlar satıyordu ya büyük ihtimal o hesaplar bunlar.Reis Sınırsızsa Xbox Neden Yapmıyor Bence Dolandırıcı Olma İhtimali Var
Yok kankam denemedim ya biri çalışıyor yazmış diye indirmedimNeden?
Kral hala deneme imkanın olmadı mı?
OlabilirAga bir zamanlar satıyordu ya büyük ihtimal o hesaplar bunlar.
Tamamdır yine de saolasın kardoYok kankam denemedim ya biri çalışıyor yazmış diye indirmedim