Gamesatis - İtemsatis vs... Xbox Game Pass hakkında yardım...

Reaksiyon skoru
140
Arkadaşlar Merhaba,

GameSatis, İtemsatis gibi platformlardan Xbox Game Pass almaya karar verdim. Ama süreç nasıl ilerliyor bilemedim. Adamlar uygun fiyata hesap verip sınırsız üyelik imkanı verdiğini yazmışlar. Ancak bazı yerlerde çalıntı hesap ile veya çalıntı kredi kartlarıyla oluşturulabilen üyelikler olduğunu belirtmişler.

1.si bu konuda hesap satın alan kişinin yasal bir sorumluluğu olup olmamasını merak ettim.

2.si anladığım kadarıyla bir hesabı birden fazla kişiye satıyorlar. Bu sayede uygun fiyatlara indiriyorlar sanırım. Bunun yani birden fazla kişinin aynı hesap üzerinden bağlanmasının diğer bağlananlara engel oluşturup oluşturmayacağını merak ettim? Mesela olur da aynı zamanda aynı oyuna girmek isteyen aynı hesaptaki kişiler sorun yaşıyor mu?

Gamesatış'tan almaya çalıştım. Üye olurken fazla bir bilgi istemedi. Hesaba para yükledim yine bir şey olmadı. Ödeme ekranına geçince telefon numarası yükle diyor. Onu geçince tc no yükle diyor. Altı üstü basit bir şey satın alacağım. Bu kadar kişisel bilgiyi ne yapacaklar. O yüzden vaz geçmek üzereyim. Desteğe yazdım bir şey çıkacağı yok tabi. Böyle bir yerden üyelik almaya çalışacak kişilere duyurulur. Çok fazla kişisel bilgi istiyorlar. Muhtemelen diğer platformlarda da öyledir diye tahmin ediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,124
Üyeler
183,222
Son üye
Kemxl
Geri