🟢 Xbox Game Pass Zamlandı!

30tl iken de oyun kiralamak saçma geliyordu hala geliyor

Bildiğiniz üzere Game Pass abonelik sayfasında "Teklifin süresi x gün içinde dolacak" şeklinde ibare vardı. Daha önceki seferlerden bunun zam habercisi olduğunu biliyorduk. Belirtilen süre doldu ve TSİ 03.00 itibariyle zam geldi.

Eski ve Yeni Fiyatlar:
Eski Fiyat6 Temmuz 20231 Kasım 2023
Game Pass Ultimate45₺/ay120₺/ay209₺/ay
Game Pass PC30₺/ay80₺/ay159₺/ay
Game Pass Core/Console30₺/ay80₺/ay159₺/ay

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Zammın bizim ekonomiden kaynaklı olduğunu değil de, Game Pass'ın kalitesinin artmasından dolayı olduğunu düşünüyorum. Çünki Game Pass'e zam nadir gelirdi ancak artık sık gelmeye başladı. Global kaynaklarda zam haberine dair bir şey bulamadım. Sanırım sadece bizim ülkemizde geçerli.

Zam gelmeden önce 8 aylık uzatmıştım süreyi. Sizde durumlar nasıl? Ne kadar süreniz var? Aylık ödeyen arkadaşlar aboneliğini devam ettirmeyi düşünüyor mu?
Tam beklenildiği gibi fiyat artışı yaşanmış, herkes ortalama 130-160 arası bekliyordu

3 yıllık almıştım ben bi kaç ay önce
Bendr aynı şekilde uzattım. Vay be zamanında 900 liraya 3 sene yapmıştım. Yazıklar olsun bizi bu hale getirenlere. 1 sene içerisinde zamanında 3 yıllık aldığımız gamepass için neredeyse 6 aylık fiyatla aynı oldu. Umarım uzun bir süre zam gelmez.

40 tlden nereleri be abi vay anam vay. 3 yılı 700 emi ne almıştım şimdi olmuş 3 ay...

Bendr aynı şekilde uzattım. Vay be zamanında 900 liraya 3 sene yapmıştım. Yazıklar olsun bizi bu hale getirenlere. 1 sene içerisinde zamanında 3 yıllık aldığımız gamepass için neredeyse 6 aylık fiyatla aynı oldu. Umarım uzun bir süre zam gelmez.
900 liraya 3 yıllık olayını iyi yaptık. Önce 80 tl oldu şimdi 160 tl

Konu sahibi güzel açıklamış ama bu zam türkiye için doviz güncellemesi phil spencer activision alımından sonra global bir zammın kaçınılmaz olduğunu zaten belirtmişti 2024 de activision oyunları eklendiginde türkiye için bir zam daha gelicektir çünkü global zam yapılmadı daha

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,133
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri