ChristianSerratos
80+ Silver
30tl iken de oyun kiralamak saçma geliyordu hala geliyor
ne düsünüyorsun hocamfiyat uygun olursa alabilirim
Tam beklenildiği gibi fiyat artışı yaşanmış, herkes ortalama 130-160 arası bekliyorduBildiğiniz üzere Game Pass abonelik sayfasında "Teklifin süresi x gün içinde dolacak" şeklinde ibare vardı. Daha önceki seferlerden bunun zam habercisi olduğunu biliyorduk. Belirtilen süre doldu ve TSİ 03.00 itibariyle zam geldi.
Eski ve Yeni Fiyatlar:
Eski Fiyat 6 Temmuz 2023 1 Kasım 2023 Game Pass Ultimate 45₺/ay 120₺/ay 209₺/ay Game Pass PC 30₺/ay 80₺/ay 159₺/ay Game Pass Core/Console 30₺/ay 80₺/ay 159₺/ay
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Xbox Game Pass'e Katılın: Yeni Favori Oyununuzu Keşfedin | Xbox
Aylık düşük bir ücret karşılığında yüksek kaliteli yüzlerce oyunu oynayın.www.xbox.com
Zammın bizim ekonomiden kaynaklı olduğunu değil de, Game Pass'ın kalitesinin artmasından dolayı olduğunu düşünüyorum. Çünki Game Pass'e zam nadir gelirdi ancak artık sık gelmeye başladı. Global kaynaklarda zam haberine dair bir şey bulamadım. Sanırım sadece bizim ülkemizde geçerli.
Zam gelmeden önce 8 aylık uzatmıştım süreyi. Sizde durumlar nasıl? Ne kadar süreniz var? Aylık ödeyen arkadaşlar aboneliğini devam ettirmeyi düşünüyor mu?
Bendr aynı şekilde uzattım. Vay be zamanında 900 liraya 3 sene yapmıştım. Yazıklar olsun bizi bu hale getirenlere. 1 sene içerisinde zamanında 3 yıllık aldığımız gamepass için neredeyse 6 aylık fiyatla aynı oldu. Umarım uzun bir süre zam gelmez.3 yıllık almıştım ben bi kaç ay önce
900 liraya 3 yıllık olayını iyi yaptık. Önce 80 tl oldu şimdi 160 tlBendr aynı şekilde uzattım. Vay be zamanında 900 liraya 3 sene yapmıştım. Yazıklar olsun bizi bu hale getirenlere. 1 sene içerisinde zamanında 3 yıllık aldığımız gamepass için neredeyse 6 aylık fiyatla aynı oldu. Umarım uzun bir süre zam gelmez.
İade edemezsin zateniade etmek istemiyorum hocam zaten şuana kıyasla cüzi bir miktarla almıştım ben pc alana kadar satamaz mıyım diye düşünmüştüm