Neler Yeni

Xbox Game Pass ZAMLI YENİ FİYATI BELLİ OLDU!

3.George

80+ Bronze
Bence olabilecek en iyi ihtimal, gelecek ilk zamda PC Game Pass fiyatı değişmiyecek. 1 Ay sonra dolar 1-2 TL daha arttığında sadece bizim ülkemize özel PC Game Pass zammı yapılacağını düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sorunun cevabı konu içerisinde var aslında
dolar şu an düşüş trendinde eğer düşüş devam ederse zam gelmeye bilir. Şu an doların artacağını da sanmıyorum. Zaten tüm paramı yatırıp ekime kadar erteledim. Bayramda geldi. Bayramlık harçlıklarımı da yine yatırmayı düşünüyorum.

CptSpork

80+ Bronze
dolar şu an düşüş trendinde eğer düşüş devam ederse zam gelmeye bilir. Şu an doların artacağını da sanmıyorum. Zaten tüm paramı yatırıp ekime kadar erteledim. Bayramda geldi. Bayramlık harçlıklarımı da yine yatırmayı düşünüyorum.
Çoğu ekonomistin ve bankanın sene sonu dolar/tl tahmini 30 TL civarında. Bence en iyi ihtimalle dediğim gibi olur. Bu zamlarla birlikte PC Game Pass zam yemez, 1-2 ay sonra doların 27'yi geçmesiyle beraber Xbox sadece ülkemize özel zam çakar.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,196
İsim
Diyarhan
80 lira iyi fiyat xbox ile anlaşmalı bankalar ile 25 30 daha düşse daha ne istenirki. Adam akıllı döner 70 80tl

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,006
İsim
Oğuz Oğuz
alım gücüne göre kıyaslamak daha mantıklı olacaktır. Onların birimine göre bizim fiyat az gelse de, alım gücüne bakınca bizim fiyat bize fazla geliyor. Burda dolarla kıyaslamak hiç mantıklı değil.
Alım gücü kıyası yanlış. Microsoft dolar kazanıp dolar harcayan bir firma. Oyunların yapımcılarına dolarla ücret ödüyor. Server maliyetleri ise hep dolarla. O yüzden bizden alacağı dolara bakar. Zaten alım gücüne baktığı için 3 dolar demişler. Yoksa günümüz kurunun karşığılını yazıp geçebilir. Bkz. diablo 4 1400tl'den satılıyor. 29tl zaten çok komik bir rakamdı. Dolar 6 iken bu fiyattan çıkmıştı. Şimdiye kadar zam gelmemiş olmaması bile garipti.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,295
İsim
Selim
Bu fiyat kesin değil dimi? Önceden haber vereceklerdi zammı eğer zam haberi gelirse yine de 3 yıllık alabiliyor muyuz? Halihazırda ocak 26ya kadar aboneliğim var boş yere iptal edersem 6 ay çöpe gidecek.

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Max kaç yıllık alabiliyoruz?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,006
İsim
Oğuz Oğuz
Bu fiyat kesin değil dimi? Önceden haber vereceklerdi zammı eğer zam haberi gelirse yine de 3 yıllık alabiliyor muyuz? Halihazırda ocak 26ya kadar aboneliğim var boş yere iptal edersem 6 ay çöpe gidecek.
Paranı geri iade alabiliyorsun. Geri iade edip 3 yıllık alabilirsin.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Yunus Şahin
Yine de insaflı davranılmış. Şikâyet edilecek bir fiyat değil.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,295
İsim
Selim

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,006
İsim
Oğuz Oğuz
Ultimate'e dönüştüğü için live gold iade edilmiyor diye biliyorum yanlış mı biliyorum?
Ediliyor yazan olmuştu ama microsoft müşteri hizmetlerine arayıp sormak en doğrusu olacaktır.

3.George

80+ Bronze
Alım gücü kıyası yanlış. Microsoft dolar kazanıp dolar harcayan bir firma. Oyunların yapımcılarına dolarla ücret ödüyor. Server maliyetleri ise hep dolarla. O yüzden bizden alacağı dolara bakar. Zaten alım gücüne baktığı için 3 dolar demişler. Yoksa günümüz kurunun karşığılını yazıp geçebilir. Bkz. diablo 4 1400tl'den satılıyor. 29tl zaten çok komik bir rakamdı. Dolar 6 iken bu fiyattan çıkmıştı. Şimdiye kadar zam gelmemiş olmaması bile garipti.
Tamamda 10 dolardan satış yapsa satışlar düşer. Bunu akıl ettiği için fiyatları özel olarak dolara sabitlemiyor. Daha ucuz ama daha çok satış için. Yoksa dolara endeklese satışların düşeceğini koca bir şirketin sezmemesi imkansız.

CptSpork

80+ Bronze
Günlerdir forumda onlarca konu açıldı bunun hakkında. TheVerge'ye güvenmiyorsan Game Pass satın alma ekranına git. Karşına çıkan mesaj zammın habercisi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Max kaç yıllık alabiliyoruz?
3 Yıllık

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,295
İsim
Selim
Top Bottom