Neler Yeni

Xbox Game Pass ZAMLI YENİ FİYATI BELLİ OLDU!

Akadir41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
The Verge'nin az önceki haberine göre Xbox Game Pass'a tüm dünyada ve ülkemizde zam geliyor.

Game Pass Ultimate: 44.99 TL -> 120.99 TL
Game Pass Konsol: 29.99 TL -> 79.99 TL

Yine Verge tarafından yapılan habere göre Game Pass PC Fiyatları değişmeyecek deniyor ancak Türkiye için durum muamma.

Ayrıca şu sıralar "En ucuz Game Pass Alma" kaosu var ortalıkta. Sürekli yeni yöntemler keşfediliyor.
Şu anda bilinen en ucuz ve en güncel yöntem bu videoda anlatılıyor:

Kaynak / Haber Linki: https://www.theverge.com/2023/6/21/23768400/microsoft-xbox-series-x-xbox-game-pass-price-increase
Hocam hesabıma giriş yapamıyorum girsem bile tıkladığımda bir sonraki sayfaya gidemiyorum gold live al tuşuna bastığımda aynı sayfaya atıyor tekrar xbox sayfasında giriş yapmıyor hiçbir türlü başına böyle bir şey gelen oldu mu?

CptSpork

80+ Bronze
Hocam hesabıma giriş yapamıyorum girsem bile tıkladığımda bir sonraki sayfaya gidemiyorum gold live al tuşuna bastığımda aynı sayfaya atıyor tekrar xbox sayfasında giriş yapmıyor hiçbir türlü başına böyle bir şey gelen oldu mu?
Başka microsoft hesabı aç öyle dene

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,989
İsim
Oğuz Oğuz
Tamamda 10 dolardan satış yapsa satışlar düşer. Bunu akıl ettiği için fiyatları özel olarak dolara sabitlemiyor. Daha ucuz ama daha çok satış için. Yoksa dolara endeklese satışların düşeceğini koca bir şirketin sezmemesi imkansız.
Hocam sezdikleri için 3 dolar zaten. Daha aşağısını yapmak tepki çekmektir. Böyle olaylar reddit gibi yerlerde sonra paylaşılıp olay oluyor. Örnek Amerika'da ki kullanıcılar neden 10 dolar bizde diyor. O yüzden özel fiyatı da globalden tepki çekmemek için ona göre yaparsın. Yoksa microsft Tr'ye ücretsiz bile yapabilir istese ama o zaman onlara niye ücretsiz bize paralı denilir.

Armanc

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yusuf Armanc
The Verge'nin az önceki haberine göre Xbox Game Pass'a tüm dünyada ve ülkemizde zam geliyor.

Game Pass Ultimate: 44.99 TL -> 120.99 TL
Game Pass Konsol: 29.99 TL -> 79.99 TL

Yine Verge tarafından yapılan habere göre Game Pass PC Fiyatları değişmeyecek deniyor ancak Türkiye için durum muamma.

Ayrıca şu sıralar "En ucuz Game Pass Alma" kaosu var ortalıkta. Sürekli yeni yöntemler keşfediliyor.
Şu anda bilinen en ucuz ve en güncel yöntem bu videoda anlatılıyor:

Kaynak / Haber Linki: https://www.theverge.com/2023/6/21/23768400/microsoft-xbox-series-x-xbox-game-pass-price-increase
Korsana evet artık ya!

Akadir41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Başka microsoft hesabı aç öyle dene
hocam aynen o şekil yaptım aldım 345 tl tuttu tosladan naysa attım ilk parayı 30 tl cashback aldım ondan sonra naysta yüzde 20 veriyor sanırım 70 tlde oradan cashback gelecek 245 tl tutmuş olacak <3

Sir Cem T-oker

80+ Gold
80 az bile en az 200 olması lazım adam akıllı kar bırakması için

CptSpork

80+ Bronze
hocam aynen o şekil yaptım aldım 345 TL tuttu tosladan naysa attım ilk parayı 30 TL cashback aldım ondan sonra naysta yüzde 20 veriyor sanırım 70 tlde oradan cashback gelecek 245 TL tutmuş olacak <3
Aynen bende sizin yaptığınızın birebir aynısını yaptım paparadan nays'a attım ve banada 250 TL civarına gelmiş oldu.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ

CptSpork

80+ Bronze
Microsoft tarafından yapılan son resmi açıklama.

FzLVg97WAAMbr5Z

PC Game Pass ile alakalı herhangi bir bilgi bulamadım. Ancak herhangi bir bilgi olmaması zam gelmiyeceğini anlamına gelmez. Her ülkede fiyatı aynı kalır sadece bizim ülkemizde zam yer :D

Top Bottom