Arama sonuçları: *

1. T

Yardım 5 Monitörden Hangisini Almalıyım? (Tasarım ve Oyun)

hocam ne yaptınız bi karar verebildinizmi bende şuan hemen hemen bu modeller arasında kaldım msı dq biraz beyazlar sarıya kaçıyor dell biraz daha beyazlar beyaz ama dell dede siyahlar msı ya göre daha gri bende aralarında kaldım karar veremedim.
  2. T

Yardım Acer Nitro 27'' 165Hz 0,5ms ıps alınır mı

bu monitör 21:9 mu 16:9 mu acaba alanlar söyleyebilirmi
  3. T

Yardım Saphire 6900xt toxic sıvı soğutma vs saphire nitro 6950xt 3 fan acil yardım

6950 16150tl ye düştü aksam 3 saatliğine keşke değerlendirebilseydiniz 2 de oyun hediyeli ben onu yapıştırdım direk 6950 1000 lira fark la suan en alınabilir olanı bence 6900xt diğer forumlarda alanlar yazmıs sıcaklık 75 lerde oyunda ne anladık sıvı sogutmadan :D 6950de hemen hemen o...
  4. T

42 bin tl am5 sistem önerisi

Bende o yüzden am5 aldım üstadım 5 sene sonra en fazla işlemciyi r9a çekip ekran kartını güncellerim diye 2 parçayla işi götürürüm en kötü am4 yada 1700pin dizsem 2 jenerasyon geriden gelicem böyle 1 jenerasyon arkadan takip etmiş olucam ilerki yıllarda. Gerçi hiç belli olmaz belki 7 8sene...
  5. T

artık almış bulundum hocam anakart işlemci elimde. hocam mantıgım şu idi aslında 3 4 sene sonra soket değişmeye yakın elimdeki işlemci ve ekran kartını satıp am5 sistem için en yüksek işlemci ve 4000 yada 7000 serisi karta geçmek böylece sürekli güncel sistemin 1 tık altında hareket halinde kalmak.
  6. T

hocam onuda düşündüm ama ddr5 sistem daha güncel daha uzun ömürlü olur diye düşünmüştüm hem 3 4 sene sonra sadece işlemci güncelleyerek sistemi update edebilirim mantığı ile ddr5 am5 düşündüm intel diğer seride büyük ihtimalle pin değişirse anakartta elimde kalacak bu sefer oda ayrı bir masraf...
  7. T

sanki sistem elimde patlıyacak gibi hissediyorum hocam çıktıkça cıkıyor fiyat yukarıya zaten sınırları zorluyorum r5 7600x içinde şimdi çok ısınan bir işlemci yorumları aldım idarelik bir fan takıp ilerde soğutucu almaya gitsem kule tipi fanlar işimi görmezmi ilk etapda.
  8. T

işlemciden sogutucu çıkmıyor hocam aslında idarelik aldım sayılır ama vatandaki arkadaş destekliyor diye verdi şimdi baktım evet desteklemiyormuş iade edeceğim mecbur. hocam fiyat olarak biraz makul lazım 240 işini görür dediler ama am5 bile desteklemiyormuş sanırım şimdi farkettim kutusuna...
  9. T

🔥 RX 6900 XT TOXIC EDITION OC 16 GB 16999 TL ! 🔥

arkadaşlar birde 6950xt nitro saphire var 17bin iki karta kıyasla hangisi alınmalı
  10. T

Yardım Saphire 6900xt toxic sıvı soğutma vs saphire nitro 6950xt 3 fan acil yardım

Hepsi buradada direk gösteriyor ama çok tercih eden olmamış genel olarak herkes sıvı soğutmaya kaçmış anlamadım 1000 lira fark ile neden 6950xt tercih edilmiyor acaba kartın değerlerimi kötü
  11. T

Arkadaşlar suan için bu şekilde bi sistem dizdim bunu daha aşşa çekebilmemiz mümkünmüdür acaba. Parasal açıdan sıkıntıya soktu ama daha uyguna daha iyi bir şey çıkarabilir miyiz oyun+ render sistem. 17000 ekran apphire Nitro+ AMD Radeon RX 6950 XT 16GB GDDR6 PCI-Express 4.0 HDMI/DP Ekran...
  12. T

hocam arada 1000 lira fark var neredeyse fiyatları aynı ama performans olarak 6950 saf güçde önde sıvı soğutmanın + sı ile 6900 toxic de hemen hemen aynı performansı yakalıyor ama uzun vadede sürekli oc ile 6900mü yoksa oc siz yada oc yaparak ektra güçlü bir 6950 mi karar veremedim görünüş benim...
  13. T

Sapphire AMD Radeon RX 6900XT Toxic sizce RX 6950XT performansı verir mi ?

Ettim hocam vallahi 6900 sipariş etttim fakat daha kargolanmadı tekrar iptal edebilirim ama artık net bir karar vermem gerekiyor 6 taksit çektiğim için kartın bakiyesine 6 taksit geri yatıyor. sıcaklık konusunda 6950 ile ilerde problem yaşarmıyım nedense bu şekilde korkuttular bu kart ısıdan...
  14. T

https://www.hepsiburada.com/sapphire-amd-radeon-rx-6900xt-16gb-gddr6-toxic-gaming-oc-pci-express-4-0-hdmi-dp-ekran-karti-11308-13-20g-p-HBCV0000318G3M?magaza=Hepsiburada...
  15. T

Sapphire AMD Radeon RX 6900XT Toxic sizce RX 6950XT performansı verir mi ?

Şu sorunun mantıklı bir cevabına benimde ihtiyacım var 2 karttan birini alıcam önce 6950de karar kılmıstım fakat daha sonra 6900 sıvı soğutmalıya yönlendirdiler tekrar iptal et tekrar al yapmak istemiyorum kredi kartın anası ağladı taksit çektiğim için. Şuanki indirimlerde 6900 toxit sıvı...
Geri