ImSunny
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 386
Hocam monitör nasıl gelmiş elinizemonitör geldi hiçbir sıkıntısı yok 2k 170hz ölü pixel veya gosting göremedim
Hocam monitör nasıl gelmiş elinizemonitör geldi hiçbir sıkıntısı yok 2k 170hz ölü pixel veya gosting göremedim
varsa link atabilirmisin gamebooster olmayan ama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kargoyla geldi
va panel hocam farkındaysanız![]()
![]()
ViewSonic VX2718-2KPC-MHD 27" 1 ms 2K Curved 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
undefined ViewSonic VX2718-2KPC-MHD 27" 1 ms 2K Curved 165 Hz Oyuncu Monitörü ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla undefined ViewSonic VX2718-2KPC-MHD 27" 1 ms 2K Curved 165 Hz Oyuncu Monitörü fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
ikisi kavisli farkindaysanva panel hocam farkındaysanız
barkod bilgileri
ürün penta teknolojiden firmaya gitmiş ayrıca
ips va dan iyi hocam araştırırsanız curved olmasının bir artısı yok benim için renk panel kaliteli olsun yeter va curved da ışık sızması çok varikisi kavisli farkindaysanneyse beni ilgilendirmez oneri yapip gecerim
ilginc olaymisips va dan iyi hocam araştırırsanız curved olmasının bir artısı yok benim için renk panel kaliteli olsun yeter va curved da ışık sızması çok var
va ghosting dolayısından tercih edilmiyor ghosting sorunu olmasa va ıps i yerilginc olaymis![]()
Yok hocam o anlamda değil artısı eksisi ne güzelmi bari monitörvarsa link atabilirmisin gamebooster olmayan ama
kargoyla geldi