Arama sonuçları: *

1. emrethelazkopat

Hangi Wraith mouseu almalyıım

Teşekkürler Hocam 1768838376 Hocam aslında +2 yıldan fazladır kablolu Rog Keris kullanıyorum gönlüm asustan yana ama ücreti beni zora sokuyor.Forumlarda hep wraith övüyorlar diye bakmıştım.
  2. emrethelazkopat

Hangi Wraith mouseu almalyıım

Arkadaşlar Merhabalar Acil Mouse almam lazım ama hangi mouse almam gerek seçemiyorum. Sizce "Fantech Helios II Pro S","RAWN Leviathan V4" ve "Scyrox V8 8K" sizce hangisini seçmelyimi
  3. emrethelazkopat

Razer BlackShark V2 X vs Fifine Ampligame H6

Arkadaşlar sizce hangisini tercih etmeliyim ? Şimdiden teşekkür ederim
  4. emrethelazkopat

YENİ ALDIĞIM PC GİTTİ , ACİL YARDIM

Hocalar yanık kokusuda yok , şarja takınca ışıkta yok
  5. emrethelazkopat

Vatandan hocam
  6. emrethelazkopat

Arkadaşlar pzrt günü aldım Asus Tuf 4060 versiyonu bugün R6 oynarken aniden kapandı ve daha açılmıyor . Pc yi prize takmadığımı fark ettim , takayım dedim tam takamamışım , sonra tekrar taktım ve gitti lütfen yardım edin
  7. emrethelazkopat

MSI Thin GF63 12VE-083XTR Alınır mı ? Nasıl ?

Evet yada bu https://www.itopya.com/gigabyte-aorus-7-9mf-i5-12500h-16gb-ddr4-rtx4050-gddr6-6gb-512gb-ssd-173-fhd-360hz-freedos-gaming-_u23489
  8. emrethelazkopat

Hocam galiba bunu alacağım
  9. emrethelazkopat

Hocam açıkçası trendyol gibi yerlerden daha önce aldım . Pc olmasa da başka teknolojik aletler ve hepsi de mi bozuk çıkar ? Açıkçası daha fazla uğraşmak istemiyorum . Aklımda Asus Tuf 4060 lı 140W
  10. emrethelazkopat

Hocam Trendyol gibi yerlerden almak istemiyorum açıkçası .
  11. emrethelazkopat

Arkadaşlar ben kod yazımı ve render ile uğraşıyorum sizce bu laptop alınır mı ? yoksa bu fiyata daha iyi bir öneriniz var mı ? https://www.ebrarbilgisayar.com/msi-thin-gf63-12ve-083xtr-i5-12450h-16gb-1tb-ssd-6gb-rtx4050-156-fhd-144hz-freedos-pmu373011
  12. emrethelazkopat

35k ya alınabilecek laptop önerisi

Arkadaşlar Merhaba ! İşim Render ve kod üzerinde . Rica etsem bana ddr5 laptop önerir misiniz .
  13. emrethelazkopat

ASUS Tuf Gamıng A15 Fa507nv-lp038 aşırı ısınma sorunu

Kanka hata sende neden trendyol dan alıyorsun ki , teşhir veya htalı satılıyor genelde
  14. emrethelazkopat

maks. 18k ya , 50-55 inch Televizyon önerisi (Yüksek Görüntü Kalitesi)

Arkadaşlar merhaba , eve bir tane televizyon almak istiyorum. Maks. 18k bütçede alabileceğim ürün tavsiyeniz var mı ? LG , samsung ve philips ve sony markalarından öneri olursa sevinirim . Yüksek görüntü kalitesi ve uygulama indirme gibi özellikleri olursa iyi olur
  15. emrethelazkopat

Bu sistem günümüz şartları için sizce nasıl ?

İşlemcini değiştir . Sıvı soğutma yerine kule alabilirsin . Ucuz sıvı soğutmanın belası çok olur , zaten iyide değil . Bunun yerine Arctic Freezer al hem daha ucuz hem çok iyi soğutuyor
  16. emrethelazkopat

Bu 4060ti sistem bu fiyatı hakediyor mu ? Daha iyi bir tavsiyeniz var mı ?

RTX 4060 Ti şu an bazı durumlarda gelecek için kesin steril kalacak bir gpu . Youtubede bir çok örneği var .
  17. emrethelazkopat

SSD öneri yardım edin

KC3000 ve fury renegade nin üstüne tanımam
  18. emrethelazkopat

Yeni nesil laptoplarda (Ddr5) kronik olan bir seri var mı ?

Arkadaşlar hem herkese yardımcı olmak için , hem de bu yaz alacağım pc için bilgi sahibi olalım . Tavsiye edilmeyen markalarda hepimiz hp , monster ve casper yazarız . Peki diğer markalarda kronik olarak kötü olan laptoplar hangileri ? Herhangi bir yerde piyasanın babalarından pişman olan...
  19. emrethelazkopat

❌İndirim Bitti! Asus TUF Gaming A15 - RTX 4060 Ryzen 7 7735HS 16 GB RAM - 28.999 TL

Herkese önerdiğim bir laptop şimdiden hayırlı olsun
Geri