EFI Shell
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,447
Windows kurulumundan C'yi seçip biçimlendire ya da sile basmanız yeterli.Windowsu nasıl sileceğim ADATA'dan peki hocam
Windows kurulumundan C'yi seçip biçimlendire ya da sile basmanız yeterli.Windowsu nasıl sileceğim ADATA'dan peki hocam
He anladım şimdi hocam M.2 SSD geldiğinde onu takıcam ve windows yüklenirken adatasu630 çıkarıcam windows yüklendiği zaman adatayı geri yeniden takıcam yerine değil misatayı çıkarmanıza gerek yok m.2 yi taktığınızda windowsu kurarken çıkartırsınız bi oda karışıklık olmasın diye (garantiye almak için) sonra tekrar takıp gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz (adatadaki windowsuda silmeniz gerekir )
Teşekkür ederim hocam o zaman MLD SSD neden pek övülen bir SSD değil baya satılıyor ülkemizde fakat bilinen pek marka değil samsung 970 evo gibiWindows kurulumundan C'yi seçip biçimlendire ya da sile basmanız yeterli.
Nedenini bilmiyorum.He anladım şimdi hocam M.2 SSD geldiğinde onu takıcam ve windows yüklenirken adatasu630 çıkarıcam windows yüklendiği zaman adatayı geri yeniden takıcam yerine değil mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim hocam o zaman MLD SSD neden pek övülen bir SSD değil baya satılıyor ülkemizde fakat bilinen pek marka değil samsung 970 evo gibi
siz ilk kez yapacağınızdan dolayı biçimlendirmeniz gerekicektir arkadaşında dediği gibi biçimlendirdikten sonra m.2 ye kurun ileride tekrar format atmak isterseniz dediğimi yaparsınız ben bi kere dalgınlığıma geldiğinde uefi dosyalarını hddye windowsun ana dosyalarını ssdye kurmayı başarmıştım nası başardım hala bilmiyorumHe anladım şimdi hocam M.2 SSD geldiğinde onu takıcam ve windows yüklenirken adatasu630 çıkarıcam windows yüklendiği zaman adatayı geri yeniden takıcam yerine değil mi
Teşekkür ederim hocam o zaman MLD SSD neden pek övülen bir SSD değil baya satılıyor ülkemizde fakat bilinen pek marka değil samsung 970 evo gibi
Mucize demek bu olsa hocamsiz ilk kez yapacağınızdan dolayı biçimlendirmeniz gerekicektir arkadaşında dediği gibi biçimlendirdikten sonra m.2 ye kurun ileride tekrar format atmak isterseniz dediğimi yaparsınız ben bi kere dalgınlığıma geldiğinde uefi dosyalarını hddye windowsun ana dosyalarını ssdye kurmayı başarmıştım nası başardım hala bilmiyorum
Hocam bu giriş dimi M.2 buraya takıcam dimi geldiğinde Samsung 970evoMucize demek bu olsa hocam![]()
Hocam bu giriş dimi M.2 buraya takıcam dimi geldiğinde Samsung 970evosiz ilk kez yapacağınızdan dolayı biçimlendirmeniz gerekicektir arkadaşında dediği gibi biçimlendirdikten sonra m.2 ye kurun ileride tekrar format atmak isterseniz dediğimi yaparsınız ben bi kere dalgınlığıma geldiğinde uefi dosyalarını hddye windowsun ana dosyalarını ssdye kurmayı başarmıştım nası başardım hala bilmiyorum
evet hocam orasıHocam bu giriş dimi M.2 buraya takıcam dimi geldiğinde Samsung 970evo
Hocam bu giriş dimi M.2 buraya takıcam dimi geldiğinde Samsung 970evo
KC3000 ve fury renegade nin üstüne tanımamArkadaşlar samsung 970evo M.2 SSD neden bu kadar çok övülüyor ve en çok satılan bir ssd ama fiyatı da tuzlu + Olarak MLD SSD var 500 GB lik aralarında ne fark ona göre satın alacağım ?
H.OTamam hocam teşekkür ederim aldım samsung 970evoyu hayırlı olur inşAllah![]()
Hocam adatasu630 da windows kurulu birde bütün dosyalarım oyunlarım filan adata ssd'imde kayıtlı şimdi samsung 970evo geldiğinde windows+bütün oyunlarımı samsunga mı yükleyeyim yoksa windows adatasu630 da durupta samsung ssd'sine oyunlarımı yükleyeyim ?
windowsu samsunga yükleyin hocam fark olur aradaHocam adatasu630 da windows kurulu birde bütün dosyalarım oyunlarım filan adata ssd'imde kayıtlı şimdi samsung 970evo geldiğinde windows+bütün oyunlarımı samsunga mı yükleyeyim yoksa windows adatasu630 da durupta samsung ssd'sine oyunlarımı yükleyeyim ?
Hocam windowsu samsunga yükleyince ne fark ediyor adataya yükleyince ne fark ediyor mesela ben oyun oynuyorum diye samsung 970 evo aldım daha çok hızlı performansla açılsın diyewindowsu samsunga yükleyin hocam fark olur arada