SSD öneri yardım edin

satayı çıkarmanıza gerek yok m.2 yi taktığınızda windowsu kurarken çıkartırsınız bi oda karışıklık olmasın diye (garantiye almak için) sonra tekrar takıp gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz (adatadaki windowsuda silmeniz gerekir )
He anladım şimdi hocam M.2 SSD geldiğinde onu takıcam ve windows yüklenirken adatasu630 çıkarıcam windows yüklendiği zaman adatayı geri yeniden takıcam yerine değil mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Windows kurulumundan C'yi seçip biçimlendire ya da sile basmanız yeterli.
Teşekkür ederim hocam o zaman MLD SSD neden pek övülen bir SSD değil baya satılıyor ülkemizde fakat bilinen pek marka değil samsung 970 evo gibi

He anladım şimdi hocam M.2 SSD geldiğinde onu takıcam ve windows yüklenirken adatasu630 çıkarıcam windows yüklendiği zaman adatayı geri yeniden takıcam yerine değil mi

Teşekkür ederim hocam o zaman MLD SSD neden pek övülen bir SSD değil baya satılıyor ülkemizde fakat bilinen pek marka değil samsung 970 evo gibi
Nedenini bilmiyorum.

siz ilk kez yapacağınızdan dolayı biçimlendirmeniz gerekicektir arkadaşında dediği gibi biçimlendirdikten sonra m.2 ye kurun ileride tekrar format atmak isterseniz dediğimi yaparsınız ben bi kere dalgınlığıma geldiğinde uefi dosyalarını hddye windowsun ana dosyalarını ssdye kurmayı başarmıştım nası başardım hala bilmiyorum

siz ilk kez yapacağınızdan dolayı biçimlendirmeniz gerekicektir arkadaşında dediği gibi biçimlendirdikten sonra m.2 ye kurun ileride tekrar format atmak isterseniz dediğimi yaparsınız ben bi kere dalgınlığıma geldiğinde uefi dosyalarını hddye windowsun ana dosyalarını ssdye kurmayı başarmıştım nası başardım hala bilmiyorum
Mucize demek bu olsa hocam :D

Mucize demek bu olsa hocam :D
Hocam bu giriş dimi M.2 buraya takıcam dimi geldiğinde Samsung 970evo

Ekler

• 94C7BC23-C9D2-4432-8A31-754FEC18B0BB.jpeg
    94C7BC23-C9D2-4432-8A31-754FEC18B0BB.jpeg
    1.4 MB · Hit: 29
  • 94C7BC23-C9D2-4432-8A31-754FEC18B0BB.jpeg
    94C7BC23-C9D2-4432-8A31-754FEC18B0BB.jpeg
    1.4 MB · Hit: 28
Son düzenleme:

evet hocam orası

Hocam adatasu630 da windows kurulu birde bütün dosyalarım oyunlarım filan adata ssd'imde kayıtlı şimdi samsung 970evo geldiğinde windows+bütün oyunlarımı samsunga mı yükleyeyim yoksa windows adatasu630 da durupta samsung ssd'sine oyunlarımı yükleyeyim ?

Hocam adatasu630 da windows kurulu birde bütün dosyalarım oyunlarım filan adata ssd'imde kayıtlı şimdi samsung 970evo geldiğinde windows+bütün oyunlarımı samsunga mı yükleyeyim yoksa windows adatasu630 da durupta samsung ssd'sine oyunlarımı yükleyeyim ?
windowsu samsunga yükleyin hocam fark olur arada

windowsu samsunga yükleyin hocam fark olur arada
Hocam windowsu samsunga yükleyince ne fark ediyor adataya yükleyince ne fark ediyor mesela ben oyun oynuyorum diye samsung 970 evo aldım daha çok hızlı performansla açılsın diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,440
Üyeler
195,361
Son üye
memo_76
Geri