yemin ederim bıktırdılar ya fıstık gibi sistemde bu sorun yaşıyorsak napıcaz ilk haftalarda iyiydi bilgisayar 2 gün açmadım işlerim vardı 3.gün bi girdim...
bende de bu sorun var dostum 5060 ti serisi sistemim var lolde 180 fps çakılıyor hiç bir halt yiyemiyorum ilk hafta iyiydi bilgisayar sonradan sonraya bozdu...
bende de bu sorun var ya
1772973795
bende de bu sorun var bıktım yemin ederim palit 5060 ti 16 gb vram sistem var bendede lol de filan fps 180 lerde...
Arkadaşlar 2 gün önce hiçbir şey yoktu, bugün bilgisayara oturdum ve bu sorunla karşılaştım. Anlık FPS düşüşleri oluyor LoL'de, rahatlıkla oynayamıyorum...
benim ki öyle düzeldi geçende yaşamıştım sorunu bios atınca düzeldi geçen bi baktım bi daha bios gelmiş attım düzeldi 5060 ti serisinde atılması gerekiyor...
Hortlatıyorum hocam kusura bakma çözmediysen kendi çözümümü anlatmak isterim.
Başta bende aynı şekilde sıkıntı yaşıyordum fps değerlerim 80i bile görüyordu...
Arkadaşlar, 2 gün önce hiçbir şey yoktu bugün bilgisayara oturdum ve bu sorunla karşılaştım anlık FPS düşüşleri oluyor LoL de rahatlıkla oynayamıyorum 500...
gelen paradan sıkıntı yok ama kazanmadığım parada vergiye tutulur muyum birde lol için fps sorunum var yeni bir konu açtım ona bakabilir misin
biblgin varsa...