ercannsn isimli üyenin son içerikleri

1. E

Lol'de FPS Düşüşü Sorunu

anladım kral peki bir çözümü var mı ekipman mı değişmek lazım yoksa böyle devam mı edeceğiz mecbur 1784113404 fare hz derken reisim arama çubuğuna fare ayarları yazdıktan sonraki imleç hızı mı oluyor
  2. E

Lol'de FPS Düşüşü Sorunu

reis ne bileyim ya hangisini kullanacağım 1784064179 800 dpı galiba reis 1784064201 aynen o durum bende de ya :(
  3. E

Lol'de FPS Düşüşü Sorunu

en günceli o bana attığın kısımdaki mi kankam kurucam da şimdi senin cevap vermeni bekliyordum
  4. E

Lol'de FPS Düşüşü Sorunu

DEDİĞİNİ DENİYEYİM REİS 1784059506 NASIL YANİ KRAL quick install quide yi yükliyecek miyim 1784059668 a anladım reis quick içindeymiş dosyanın teşekkür ederim inşallah düzelir 1784059825 chipseti de kuracak mıyım
  5. E

Lol'de FPS Düşüşü Sorunu

valla reis bu sistemde bilgisayar laglanıyor sinirlenmeye başlıyorum 1050 ti sistemimde gram kasma yok 1784057586 bu LAN dosyasını yükledikten sonra asus setup olanımı kuracağım kanka
  6. E

Lol'de FPS Düşüşü Sorunu

fotoğraflara ekliyeyim bi bak kanka gözünü seveyim lol de bu sıkıntı yı çekiyorum kafayı yicem karttan mı kaynaklı neyden kaynaklıysa
  7. E

Lol'de FPS Düşüşü Sorunu

onu nerden görebilirim tam olarak reis sürücünün olup olamdığını valla hayır duasıo ederim
  8. E

Lol'de FPS Düşüşü Sorunu

şuanlık evet reis
  9. E

Lol'de FPS Düşüşü Sorunu

Merhabalar lolde saçma sapan fps düşüşlerini anlamıyorum oyun başlıyor 240 fps sabit olarak oyun ilerledikçe fps dalgalanmaya başlıyor dakika 10 dan sonra saçma sapan yerelere gidiyor kimisi sistem yüksek olduğu için lole ağır geliyor diyor kimisi güncelleme yap diyor herşeyim tam daha ne...
  10. E

Arkadaşlar 10.000 Bütçem Var Telefon Önerileriniz Varsa Alabilir Miyim

Teşekkür ederim bütçe biraz kısıtlı ama beni idare etsin başka bir şey istemem
  11. E

Arkadaşlar 10.000 Bütçem Var Telefon Önerileriniz Varsa Alabilir Miyim

YARDIMCI OLABİLİRSENİZ SEVİNİRİM.
  12. E

Bilgisayarımda Anlık Fps Düşüşü Sorunu

gayet işimi görüyor da işte bi sorun yaşadık çözemedik de şuan akıcı şekilde oynatıyor ama ileride değiştircem o kartı b650 serisi varmış
  13. E

ARABA İÇİN CİLALI OTO ŞAMPUAN ÖNERİSİ ALABİLİR MİYİM KALİTELİ BİR ŞEY 5KG

kral oto55 öneriyorlar bi pompasıyla beraber 1055 tl
  14. E

ARABA İÇİN CİLALI OTO ŞAMPUAN ÖNERİSİ ALABİLİR MİYİM KALİTELİ BİR ŞEY 5KG

5kg satan firmalar var pempe renk vs filan önerebileceğiniz varsa alabilirim
Geri