Arama sonuçları: *

1. Alukurt

🔥İndirim Crimson Desert Steam Key 1800TL

Arkadaşlar Selam, hala almayı düşünen ve aktif indirim kodu arayan varsa az önce DEGAMES15 kodu ile aldım.
  2. Alukurt

Migros 1LT Zeytinyağlarında 2 Al 1 İade

Eyv Kral aldık bişeyler :)
  3. Alukurt

Öneri Ofis-iş laptop önerisi 2024 güncel 20K

Hocam teşekkür ederim tavsiye için :coffee:
  4. Alukurt

Öneri Ofis-iş laptop önerisi 2024 güncel 20K

Merhabalar, 20k bütçeli 3-4 sene götürebilecek ofiste kullanım amaçlı laptop tavsiyelerinizi rica ederim.
  5. Alukurt

🔥İndirim Flo Sırt Çantalarında %50 İndirim🔥

Aldım bakalım bi dağcı çanta bir de laptop çantası :D Eyvallah Krall gelince yazarım buradan hatırlatırsınız beyler iyi mi kötümü fikrimi belirtirim.
  6. Alukurt

Ps5 için bu televizyon alınır mı?

Alınır hocam HDMI 2.1 var PS5 destekler yenileme hızı da Yenileme Hızı (Gerçek)100/120/144 Hz olarak görünmekte fiyat konusunda ama daha uyguna var isterseniz internetten bi bakmanızı tavsiye ederim.
  7. Alukurt

Siz bu iki monitörden hangisini tercih ederdiniz? Neden?

Bütçe 50k zorlarsak 55k olur :) 1709140442 Ya şu an da önerdiğin monitörün aynısının oled olmayan versiyonunu kullanıyorum iş ve medya için güzel ancak safi oyun ve dizi/film için can sıkıcı sürekli ortada olan bir görsel yanlar hep dediğin gibi black bar oluyor can sıkıcı bi durum çok güzel...
  8. Alukurt

Siz bu iki monitörden hangisini tercih ederdiniz? Neden?

Merhaba, Aşağıdaki 2 monitör arasında kaldım Oled kullanmak istiyorum ama hangisini seçeyim bilemedim. Konsol ve pc de oyun oynuyorum. Eskisi kadar FPS tarzı oyunlar oynamıyorum genel olarak hikayeli oyunlar ve bir de dizi film izlemeyi de çok seviyorum. Bunlar göz önüne alınınca siz olasınız...
  9. Alukurt

Yardım Millenicom Saçma Zam?!

THH başvursan da bunu yapmışlarsa kesin o sözleşmenin içinde fiyatı değiştirme ile ilgili kaçak bir madde vardır. Bu ara da Türknette zam yaptı ama 1GB internet veriyor adamlar 75 MB internete bu fiyatlar çok saçma
  10. Alukurt

hogwarts legacy mi starfield mi avatar mı?

Bence Hogwarts tabi senin beklentin nedir ? Hangi türden daha çok hoşlanıyorsun bu sana kalmış.
  11. Alukurt

Technopat, Recep Baltaş ile yollarını ayırdı!

Nickten dolayıdır:D
  12. Alukurt

❌İndirim Bitti! Suicide Squad: Kill the Justice League Bedava!!!

Adamlar oyunu her platformda kapadılar hiç birinde yok şu anda
  13. Alukurt

❌İndirim Bitti! Suicide Squad: Kill the Justice League Bedava!!!

Bende kaçırdım almayı ama silindiyse olmamış :/ Belki ucuz bir fiyattan olsa geri çekmezlerdi de böyle bedavadan olunca silmeleri normal
  14. Alukurt

DDR5 sisteme geçmeli miyim?

İşte beni de etkileyen durum o hani bakınca çok daha güçlüler ama performans olarak çok farkta yok gibi şuan piyasadaki tüm oyunları 4K'da full ayarlarda oynuyorum hiç sorun yaşamadım yaşarmıyım sonraki dönemde diye düşünerek DDR5 düşünmüştüm.
  15. Alukurt

DDR5 sisteme geçmeli miyim?

Merhabalar, Başlıkta da yazdığı gibi DDR5 sisteme geçiş yapmalı mıyım ? Yine AMD sistem dizmeyi planlıyorum. Yoksa bir sonraki Ryzen 8'leri falan mı beklemek mantıklı olur? Çok ikilemde kaldım :/ Mevcut sistemim; Anakart MAG X570 TOMAHAWK İşlemci AMD Ryzen 7 5800X Ekran kartı ve RAM RTX4080...
  16. Alukurt

oyun oynarken bilgisayar yeniden başlıyor windows 11

yeniden hortlatıyorum konuyu ancak bu sorun tekrar etmeye başladı. Geçen sefer yaptıklarımı yaptım olmadı ek olarak ekran kartı sürücünü temiz kurulum yaparak denemedim olmadı. Dediğim gibi daha önceden hiç bir sorun yaşamamıştım ta ki Starfield oyunun da pc'nin kendini yeniden başlatmasına...
  17. Alukurt

Farklı bir kaynaktan Kaan isim arkadaşımızdan aldığım bilgi ile sorun çözüldü izlediğim yol Windows tuşu Ctrl Shift B tuşuna aynı anda basarak ekran kartını sıfırladım. + Güç planı kısmından Dengeli [Önerilen] kısmına çekin sorun ortadan kalktı.
  18. Alukurt

Merhaba Arkadaşlar, Zalım Starfield gamepass pc indirdim oynarken hiç uyarı ses vermeden biz kendini reboot etti. oyun crash oldu herhalde dedim tekrar oyuna girdim bu sefer öncekine göre biraz daha fazla oynayabildim ama yine aynısı oldu bu böyle 3-4 sefer olunca dedim oyun nanay farklı bir...
  19. Alukurt

Palit ekran kartı mı Galax mı?

Hocam Galax iyi markadır teknobiyotikten bende çok kez alışveriş yaptım sıkıntı yaşamadım düzgün bir yer. OC versiyon için değer mi konusunda normaldan daha hızlı frekan ve saat hızı ve ek olarak ihtiyaç duyarsan Galax'ın uygulamasında da 1-clık oc bölümü var onu da açtın mı ek güç olur.
Geri