Arama sonuçları: *

1. MasterofTechnology

Gaming.gen.tr'nin f/p hazır sistemi. Bence çok iyi fiyat. (RTX 4060 - R5 5600)

Gaming.gen.tr yeni kasa yapmış güzel bir fiyattan. Piyasanın en uygun fiyatı sanırım 4060 için. Sistem de güzel Thermaltake soğutma fanı da eklemişler. Sistem önerisi isteyenler bir bakabilir.
  2. AMD RYZEN 5 5500 2.EL İŞLEMCİ FANLI KUTULU GARANTİLİ

AMD RYZEN 5 5500 2.EL İŞLEMCİ FANLI KUTULU GARANTİLİ

1.5 sene kullandığım Ryzen 5 5500 işlemcimi satıyorum. Garantisi Nisan 2025'e kadar devam ediyor. Hiçbir sıkıntısı yok. Sadece oyun oynadım. Zorlanmadı desem yeridir. Belki sadece Last of Us Part I oynarken %100 görmüştür. Kutusu, faturası ve fanıyla vereceğim. Ankara içi elden teslim ederim...
  3. MasterofTechnology

Müzik için 3000 TL'ye kadar bluetooth kulakiçi kulaklık önerisi

Arkadaşlar ana odağım tamamen müzik. Çok spor yapan birisiyim ve müzik çok önemli benim için. Yüksek ses ve yüksek basslı bir kulaklık arıyorum. Daha önce 800 TL'ye aldığım Anker R50i kullanıyordum ama sesi çok kötü geldi kulağıma. Basslar, tizler, son ses yüksekliği falan her şey kalitesiz...
  4. MasterofTechnology

Hazır PC almayın! Artık avantajlı değil. Bu fiyata daha f/p'si yok. 23.765 TL

Sen bilmişlik taslıyorsun. Ryzen 5 5600'ün kutulu versiyonlarına bak bakalım kaç paradan başlıyor? Direk kutulu mu alırsın stok soğutucuyla yoksa tray alıp üzerine daha iyi bir soğutucu mu alırsın? Hem de 2. seçenek daha ucuza geliyorken? Neyse bu da son cevabım. Lütfen daha da uzatma.
  5. MasterofTechnology

Yok hocam bence de bu kadar düşmez. Zaten attığım ekran görüntüsü Ryzen 5 3600 testiymiş. Kanıtlamak istediğim stok soğutucudan daha iyi olduğuydu. Arkadaş stok soğutucunun daha iyi olduğunu iddia etmiş de.
  6. MasterofTechnology

Tamam kardeşim herkesten iyi biliyorsun. Stok soğutucu 96 derecelere kadar çıkarken Snowman M200 76 dereceleri geçmiyor. Dark Freezer'ın da Snowman'dan bir tık daha iyi olduğunu düşünürsek. Susabilirsin şimdi.
  7. MasterofTechnology

Fark ettiysen hazır sistemler ile karşılaştırıyorum. Hazır sistemler bundan daha vahim, stok soğutucuyla satılıyor?
  8. MasterofTechnology

PCIe 3.0 ile 4.0 arasında performans farkı neredeyse sıfır. F/P sistemlerde pek bir önceliği yok.
  9. MasterofTechnology

Hocam o dediklerini zaten ben hesaplamaya ekledim. Toplam fiyat zaten hepsinin ithalat ücretinin de dahil olduğu fiyat. Resimde sol alta bir göz at.
  10. MasterofTechnology

RT kapalı iken arada 3-4 fps oynuyor 4070 ile. Azcık overclock ile performansı denk oluyor. 1704201129 Soğutucu yeterli değil diyorsun da hazır sistemlerde stok soğutucu dışında bir şey mi kullanılıyor ben mi yanlış biliyorum?
  11. MasterofTechnology

Hazır PC almayın! Alabileceğiniz en F/P sistem şu anda budur. Şu anda bence tüm hazır PC'ler avantajını kaybetmiş durumda. Artık bu hazır PC furyasını kullanarak insanları kazıklamaya başladılar. İyi bir PC sahibi olmama rağmen merakımdan şöyle bir PC piyasasını taradım hazır sistemlerden daha...
  12. MasterofTechnology

Çözüldü✓ Gaming.gen.TR güvenilir mi? ?

1 sene önce bilgisayarımı buradan aldım. Gayet güvenilir. Zaten Asus yetkili satıcısı.
  13. MasterofTechnology

🔥İndirim Ubisoft oyunları Voidu'da dip seviyede. Far Cry 6 / AC Valhalla 67 TL 🔥🔥

Halletiniz mi? Telefon üzerinden olmuyor. PC üzerinde çıkıyor o link.
  14. MasterofTechnology

🔥İndirim Ubisoft oyunları Voidu'da dip seviyede. Far Cry 6 / AC Valhalla 67 TL 🔥🔥

Knk bana göre Far Cry oyunlarının zirvesi Far Cry 4. O da indirimde. Hayvan avlama, silahlı çatışma, gizlilik, aksiyon falan istiyorsan çok eğlenceli. Eğlenirsin yani.
  15. MasterofTechnology

Steam dolar kuruna geçmişken faydalanabileceğimiz son fırsat olduğunu düşünüyorum. Voidu'da tüm Ubisoft oyunlarında en az %75 indirim var ve site TL kullanıyor. Alıp Ubisoft Connect üzerinden oynayabilirsiniz. Link: Assassin's Creed Valhalla - Ubisoft Connect
  16. MasterofTechnology

Vergisiz telefon için faturasında IMEI yazan var mı?

Ben A34 almadım. 9500'ün altında baya benim aldığım telefon.
  17. MasterofTechnology

Vergisiz telefon için faturasında IMEI yazan var mı?

Selam arkadaşlar, Ben Amazon üzerinden telefon sipariş ettim faturam da oluşturuldu ancak T.C. yer alıp IMEI yer almıyor. Size gönderilen faturalarda IMEI bilgisi var mı? Sadece Amazon için değil, Hepsiburada vs. diğer siteler için de konuşuyorum. Telefonun kutusunu açamıyorum bundan dolayı ama...
  18. MasterofTechnology

Zula'ya rakip oyun Battle Teams 2'nin (MMOFPS) açık betası bugün başladı

P2W değil. Oyunun verdiği en temel sniper ile tekte indiriyorsunuz. Bilek konuşuyor şu anda. İleride ne olur bilmem ama P2W olmayacak demişler.
  19. MasterofTechnology

Zula'ya rakip oyun Battle Teams 2'nin (MMOFPS) açık betası bugün başladı

Biliyorsunuz Türkiye'de MMOFPS açlığı vardı. Battle Teams 2 bu alanda Türkiye pazarına giriş yapıyor. Oyunda Türkçe dublaj mevcut, her şey Türkçe, sunucular Türkiye'de. Ben de bugün indirip denedim nasıl bir oyun diye. Zula'dan 3-5 kat daha iyi. Call of Duty tarzı hızlı oynanışı var. Silahlar...
  20. MasterofTechnology

TURKNET 249 TL oldu!!

Yani o kadar saçma ***** bir zam ki aklım almıyor. Bu adamlar kuruluş amaçlarını unuttular gibi. AKN'siz hızlı interneti daha ucuza vermek. Ben şimdi 35 Mbps internete 250 TL mi vereceğim? Bana ayrılmak dışında başka bir seçenek bırakmadılar. Altyapının sahibi TT bile 50 Mbps interneti 220 TL'ye...
Top Bottom