Arama sonuçları: *

1. Kuajsu

❌İndirim Bitti! NORTH BAYOU NB H100 996TL

ben aldım konu paylaşılmadan 3 4 dk önce, hazırlanıyor gözüküyor
  2. Kuajsu

Masa tablası arayışındayım masadan pahalı?

Yok ya eskiden kalma çok sağlam masa ayağı var, tam olarak masa ayağıda değil, buzdolabı gibi açılır kapanır bir iskelet ama ispirelle gereksiz yerleri kesip traşlayınca mükemmel bir masa ayağı oldu bana, sadece sağlam bir tabla arayışındayım, ikeadakilere baktım ama ortası genel olarak boş sert...
  3. Kuajsu

Sağolun dostlar sanırım yarın bir marangoze gidip danışacağım
  4. Kuajsu

Merhaba, çok güzel masa ayaklarım var metal sağlam, üzerine güzel bir tabla arıyorum 200 * 60 gibi bir ölçülerde ama fiyatlar çok yüksek acaba yanlış yere mi bakıyorum en uygun ve kaliteli nasıl halledebilirim?
  5. Kuajsu

Dragos FrostBite 360 Intel-AMD 360MM Isı Göstergeli ARGB Sıvı Soğutucu 2899 TL

Bu neden bu kadar ucuz, mesela 6 7 binlik sıvı soğutucular ile arasındaki fark nedir, görüntüsü baya da iyi gözüküyor açıkçası farkı nedir
  6. Kuajsu

❌İndirim Bitti! Philips SpeedPro Max XC7040/01 Şarjlı Dikey Süpürge sepette 7599 TL/Amazon

Katılıyorum bizde var bizimde kırıldı plastik borusu
  7. Kuajsu

🔥İndirim AMD Ryzen 9 7950X 4.5 GHz AM5 80 MB Cache 170 W İşlemci Tray 16.999 TL

Peki oyun için en iyi amd işlemcisi hangisi, şu aralar Ryzen 7 9800X3D a bakıyorum doğru yoldamıyım?
  8. Kuajsu

Güzel bir bütçeyle bilgisayar toplamak istiyorum, hangi parçaları önerirsiniz?

Tercihim direk fanlı almak çok uğraşmak istemiyorum, yine de kendim toplayacağım hazır sistemler eski döneme göre artık çok mantıklı kalmadı, istediğim parçalar olmuyor genelde, sistemi hem oyun oynamak hemde çalışmak için düzeceğim, ama çalışma konusunda çok sorun yaşamam şuan eski sistemim...
  9. Kuajsu

Çok sağolun hocam, bu anakartta gayet iyi gözüküyor ben şeyi çok bilemiyorum msi asus, x670e b850 bazılarının fiyatı birbirinden çok ayrı tam olarak anlayamıyorum hangisi iyi sürüm olarak hangisi üstün, hangisini tercih etmeliyim bilemiyrum 1747616552 peki kasa öneriniz sizin zevkinize göre...
  10. Kuajsu

bilmediğim için bir şey daha soracağım ssd için bununla onun arasındaki fark nedir https://www.hepsiburada.com/kingston-kc3000-2tb-7000mb-7000mb-ssd-p-HBCV00000XVEKF?magaza=MEGAB%C4%B0T-PC&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&utm_source=pc&utm_medium=akakce&v=1.10.4
  11. Kuajsu

teşekkürler hocam peki sıvı soğutma istemez mi bu sistem 1747616245...
  12. Kuajsu

Mesela ramler 64 de olabilir 32 de olabilir çok mühim değil, illa bütçe var diye gereksiz de yüksek tercih etmeyeceğim, ama her türlü sisteme açığım taksit tek tek almaya başlayacağım 1747616042 dahil evet 5070 ti yeterli olarak görüyorum 42k civarında sanırım, diğer parçalarda seçim...
  13. Kuajsu

Selamlar, güzel bir bütçe ile acele etmeden bilgisayar toplamak istiyorum, bu kampanyaları filanda kullanıp bir sistem toplayacağım, 2k monitörüm var, çift yan ekranla birlikte onlar baya işimi görür ben tamamiyle kasa toplama arayışındayım...
  14. Kuajsu

🔥İndirim İyzico GamingGenTR %25 Cashback 🔥

Bunu bende sorguluyorum var mı deneyen aynı durum bende de var
  15. Kuajsu

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

iyzico ile 2023 yılında bir alışveriş yaptım hesabı yeni açtım ama mailden dolayı o eski alışverişimi görüyor, ilk alışverişe özel indirimi alamaz mıyım?
  16. Kuajsu

🔥İndirim Gratis 250TL ve Üzeri %75 İndirim 9 Mayıs

Onu bende anlamadım, site neredeyse aşırı yavaşladı ama herhangi bir indirim yok, kapak fotoğrafını da kaldırmışlar
  17. Kuajsu

MSI X670E anakarta Patriot 32GB uymuyor mu patladım mı?

bilgisayar normalde çalışıyor ram hızını arttırmaya çalışıyorum, şuan 3600 mt/s de çalışıyor ekran geliyor sorun vs yok, ama hız aşırtma yapamıyorum ekran gidiyor bios pilini çıkar tak yapıyorum öyle sıfırladığımda çalışıyor tekrar
  18. Kuajsu

evet 4 slot hocam peki ne yapacağım hangi hızlarda çalıştırabilirim 1746639206 expo muhtemelen ondan dolayı patlıyor sanırım manuel ne vermeliyiz en azından 3600 mt/s nin üzerine çıkamaz mıyım
  19. Kuajsu

Benim şuan 4 slotta bu ramle dolu, görev yöneticisinde 3600 mt/s olarak görüntülüyorum hızı, normalde bu da 1800 mhz de çalıştığını gösteriyor sanırım her bir ram in, mantıken 6000 mhz de yani 12000 mt/s de çalışması gerekmez mi benimkilerin, bu 2 ram için geçerli birde 4 ram kullanıyorum bu...
Geri