bugün sipariş vereceğim ondan bulamam diye düşünüyorum hocam yine de teşekkürler
1733656079
O halde oyunları tercih eden ben red switch tercih edebilirim...
peki ne tercih etmeliyim, bize ne uyar özellik olarak çok bilgim yok klavyelerde önemli olan gerekli tuşların olması, eşim oyun oynamıyor ama ben oynuyorum...
Temudan bakmama sebebim tr klavye olmaması hocam, iso klavye arayışındayım z nin yanında < > tuşları olandan, teşekkür ederim ilginiz için, bugün sipariş...
Teşekkürler hocam, eşimle birlikte çalışma odamız var iki tane alacağım klavye, yay sesi rahatsız edebilir diye düşünüyorum
1733654011
çok düzensiz olur...
Numlock çok önemli benim için, hiç bulamaz miyiz dogru düzgün bir şey ya, konudakiler kötü mü
1733649860
Bugün sipariş vereceğim hala bulamadım düzgün bir...
Dün aldım bakalım hocam ilgi ve alakanız için teşekkür ederim kargoya verilmiş ben aldıktan sonra, beklemedeyim. Bu testlerini nasıl yapabilirim geldiğinde...
Harikasınız bu bilgiler benim için çok kıymetli bugün sipariş vereceğim için, konuyla alakasız ama 2 sorum daha olacak, North Bayou alacağım uyumlu olur mu...
aslında çok vaktim yok iade değişim için, birde sıkıntılı nasıl sıkıntılarla geliyorlar bilmiyorum o konuyu ölü piksel dışında diğer sorunlardan çok bilgim...