Arama sonuçları: *

1. P

🔥İndirim Baseus Uzatılabilir 2'si 1 arada Araç Şarj Adaptörü 30W 399 TL

Lightning lazım banada araç için var mı önerisi olan? 1743934422 14 pro max uyumlu mudur?
  2. P

🔥İndirim SSN SPORTS %40 İNDİRİM!!!!🔥🔥🔥

Almayın ya böyle markaları hatta sürekli instagramdan reklam veren türk markalarında almayın bir öncü olarak hard line var senelerdir onlar güvenilidir
  3. P

🔥İndirim AKILLI 2L EVCİL HAYVAN BESLEYİCİ 377 TL 🔥🔥

Karesinden mi yuvarlık olandan mı alayım hangisini önerisin
  4. P

🔥İndirim Bosch 42 Parça Tornavida Seti 🔥549TL

Fazla yorum da yok bilemedim parça sayısıda az diyolar karasız kaldım o yüzden.
  5. P

🔥İndirim Dyson V10 Absolute Şarjlı Dikey Süpürge 🔥15.999 TL (Son 1 Yılın En Düşük Fiyatı)

Yok vazgeçtim bir süpürgeye bu kadar verilmez gerek yok.
  6. P

🔥İndirim Arko Men Cool Tıraş Köpüğü 4 x 200 ML 179TL

Kupon var mı acaba
  7. P

🔥İndirim Kalado Kablosuz Dik Süpürge 2.549TL

Bitmiş herhalde bende dyson v8 almayı dunusuyordum
  8. P

15-20k Dikey Süpürge önerisi Dyson-Philips vb.

hocam şuan fiyatı 14k v8 almaya değer mi
  9. P

Tüketici hakem heyeti ürünü

itiraz etmemişler knk 24 ünde sonuclanmıs halen karsı bir şey yok ptt'den kagıt gelmedi nasıl müracet etcem bilmiyorum kağıdın cıktısını mı almam lazım
  10. P

Tüketici hakem heyeti ürünü

Merhaba dostlar medimarkt razer mouse'mı 2 ay serviste alıp koyup ürünün üretimde olmadığı için sadece para iadesini yapacaklarını söyledi ben de tüketici hakem heyetine başvurdum karar çıktı ürünün değişmesinin gerektiğini söylemişler şimdi ne yapmam lazım ptt eve kağıt getirme ama tüketici...
  11. P

Yardım Razer yetkili servisi istanbulda nerede

üretim durmuş dediler yarın darlayacam ürünün üstüne kondular ses seda yok hiç razer bir daha beleşe versinler almam öyle soğudum gider logitech veya diğer markalar alırım en azından servisleri iyi.
  12. P

stok yokta ürün yazılımsal hata benım yapacagım bir şey yok ki iade verdikleri fiyat 1300 tl şimdi 1300 e o mouse gibi fare alamıyorum
  13. P

ürünüm halen medimarkt ve servis arasında gidip geliyor 2 ay oldu tüketici hakem heyetinide başvurdum bekliyorum ellerinde stok yok diye para iadesi diyolar o da gecen sene ki fiyattan teklif yapıyolar ben de kabul etmedım en son kendi kendine iade yapmışlar tekrar yarın arayacam ürünü isteyecem...
  14. P

🔥İndirim Migros'ta alkolde indirim

klavye delikanlısı mı senin giib lavugun biri gecen sene uskudarda ramazanda cocugun yedıgı ekmege laf etmıstı meydanda dövmüştüm seneye ramazanda gel yine senide döveyim milletin giyimine yediğine Allahla olan ilişkisine karışmamayı zorla öğreneceksiniz.
  15. P

🔥İndirim Migros'ta alkolde indirim

Adamsın kral. 1717075966 sanane oglum milletin içtiğinden sanane milletin yaşantasına ne güzel müdahale ediyorsunuz reelde biri bana böyle karışsında onun suratını değiştirem.
  16. P

🔥İndirim Under Armour Erkek UA Charged Assert 10 Koşu Ayakkabısı 1255TL / 1475TL / 1268TL

41 aldım da hafıf sıkıyor bu nasıl kalıp da bu bedenleri yazarleerken hangi kafayla yazdı bu varlıklar. 1715856677 ama ayagınızda bıraz kaldıgında kalıbı acılır hafif sıkıyor sorun degıl gibi geldi de sürekli under urmer alırım 40 sam 41 alırım bu 41 degıl da kalıp cok farklı
  17. P

🔥İndirim Under Armour Erkek UA Charged Assert 10 Koşu Ayakkabısı 1255TL / 1475TL / 1268TL

Mavi haric kalmamış ki 1715779299 yeşili mi alınır yoksa siyah beyazı mı szce
  18. P

🔥İndirim Stanley Termoslarda %15 İndirim🔥

Amazon (goat) hariç kimse indirim yapamıyor stanley en iyi onlar indirdi çok kişide amazon sayesinde aldı amazon bu ülke için veli nimettir.
  19. P

🔥İndirim Turtle Wax Konsantre Cilalı Şampuan 1000 ML. 60 Yıkama 262TL

Zamanında kullandım güzel ama bu fiyat fazla gibi geldi
Geri