Fiyat güzel ürün kaliteli ihtiyaci olan alabilir.
https://app.hb.biz/nEYIwnwN7UVY
TEKRARDAN İNDİRİMDE
https://app.hb.biz/nEYIwnwN7UVY

Son düzenleme:
Keşke 350 ye falan inse bosch kaliteli diğer çakmalar gibi sallanmalar olmazFiyat güzel ürün kaliteli ihtiyaci olan alabilir.
Şu anki fiyati çok iyi daha inmez sanmıyorum.Keşke 350 ye falan inse bosch kaliteli diğer çakmalar gibi sallanmalar olmaz
çok iyiyimiş alasım var da başka şeyler düşer diye harcayamamTekrardan Stokta
Keşke 350 ye falan inse bosch kaliteli diğer çakmalar gibi sallanmalar olmaz
usta çok fena alasım geldi alsam mı ki başka şeyler gelir diye beklemek istiyorum böyle kaliteli setim yok bir tane traxxas rc araçlarım için varda ekran kartı telefon için kaliteli setim yokTekrardan Stokta
Hacı kalitesini az çok biliyosundur bu fiyata daha iyisi gelir mi bilmiyorum ama alınır benceçok iyiyimiş alasım var da başka şeyler düşer diye harcayamam
Mesaj otomatik birleştirildi:
usta çok fena alasım geldi alsam mı ki başka şeyler gelir diye beklemek istiyorum böyle kaliteli setim yok bir tane traxxas rc araçlarım için varda ekran kartı telefon için kaliteli setim yok
Şuan aynı şekilde bende bekliyom bende yazsammı yazmasammı düşünüyom iş yapana para kazandırırçok iyiyimiş alasım var da başka şeyler düşer diye harcayamam
usta çok fena alasım geldi alsam mı ki başka şeyler gelir diye beklemek istiyorum böyle kaliteli setim yok bir tane traxxas rc araçlarım için varda ekran kartı telefon için kaliteli setim yok
Hocam 42 parça gayette yeterli dandik marka alana kadar bosch al ömürlük olsun dandiklerde uçlar sıyırma yapiyorFazla yorum da yok bilemedim parça sayısıda az diyolar karasız kaldım o yüzden.
Alsammı agaçok iyiyimiş alasım var da başka şeyler düşer diye harcayamam
Bende düşünüyorum lazımda ama bu ayda çok fena kaçırdım boş şeylere para bilemedim vallahiAlsammı aga