Neler Yeni

🔥İndirim Lenovo Legion 27" 2K 180Hz 0.5ms 🔥6.750 TL

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
918
İsim
Y K
alınır mı ne dersiniz oddyssey g4'den geçeceğim, 2k lazım bana

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam selamlar bir va panel buldum ostt değerleri altta ekliyorum. Sizce alınır mı özellikleride şu şekilde; Fiyat 5050₺ sizce f/p olarak alınır mı. Engin bilgi ve emeğinize istinaden ricam Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Yav arkadaşlar yardım isteyin de engin bilinize ricam nedir. Kendimi kötü hissediyorum.

Yok hocam. Overshoot değerlerine bakmamışsınız hiç. Ters-ghosting bağırmiyor çığlık atıyor.

aztrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Joker
Yav arkadaşlar yardım isteyin de engin bilinize ricam nedir. Kendimi kötü hissediyorum.

Yok hocam. Overshoot değerlerine bakmamışsınız hiç. Ters-ghosting bağırmiyor çığlık atıyor.
öncelikle teşekkürler hocam ama ürün inceleme videosu bir bakabilir misiniz? videoda hiç öyle durmuyor alet.

Son düzenleme:

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
öncelikle teşekkürler hocam ama ürün inceleme videosu bir bakabilir misiniz? videoda hiç öyle durmuyor alet.

Modart'ı monitör rehberiniz olarak kabul ederseniz üzülürsünüz sonra.

İzledim geldim.

Bu adam bu videoyu çekerken hiç utanmadı mı acaba? Ya da overshoot 'un ne olduğunu bilmiyor. Zira daha önce ghostingin ne olduğunu bilmiyordu, testini yanlış yapıyordu.
Overshoot değerleri arşa çikmış. "Overshoot gAyEt iYi" diyor. Bakın size gerçek bir inceleme atayım da overshoot öyle olunca sonucu ne oluyormuş görün.
1:30 ile 1:50 arasını izleyin. Overdrive ayarı bu monitörde 0 ile 20 arası. 20 en yüksek oluyor. 20'ye aldığinizda ne olduğunu gördünüz mü? Arkasında beyaz iz çıkıyor. O beyaz izi kör olsanız IPS 'te fark edersiniz. Oyun falan demiyorum sitede kaydirirken yazilar mavi olur birden fazla kopyası olur. Normal ghostingten cok daha beter. Dolayısıyla bazı profesyonel incelemeciler o kadar yükseği test etmez bile. Açın techless, rtings, optimum, pcmonitorsinfo, monitors unboxed, totallydubbed vs. kanalları. İzleyin incelemelerin o kısmını kendiniz göreceksiniz zaten. Ya da açın videosunu izleyin inverse ghostingin ne olduğunu. Ya da monitörden zerre anlamayan adamların nasıl fark ettiğini technopat, donanimarsivi forum konularindan görün. Bu arabayla geri geri gitmenizin yanlışlıği ne kadar bariz ve absürt ise o kadar bariz herkes tarafindan bilinen bir bilgi.
Bu monitörde ise overdrive açmadan hayvan gibi overshoot var. Bunca zamandir monitör üzerinde uğrasirim; baktigim test, incelediğim izleme sayisinin hesabı yok ama daha overdrive kapaliyken bu kadar kötü olan bir model ilk defa görüyorum. İnanilmaz. Boşuna demiyoruz incelemesi olmayan monitör almayin diye.

Ama bu burada bitmez. Bu video ayrı bir konuyu hak ediyor. Bu kadarı fazla. Bir de bu adamı seviyorlar.

Son düzenleme:

aztrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Joker
Modart'ı monitör rehberiniz olarak kabul ederseniz üzülürsünüz sonra.

İzledim geldim.

Bu adam bu videoyu çekerken hiç utanmadı mı acaba? Ya da overshoot 'un ne olduğunu bilmiyor. Zira daha önce ghostingin ne olduğunu bilmiyordu, testini yanlış yapıyordu.
Overshoot değerleri arşa çikmış. "Overshoot gAyEt iYi" diyor. Bakın size gerçek bir inceleme atayım da overshoot öyle olunca sonucu ne oluyormuş görün.
1:30 ile 1:50 arasını izleyin. Overdrive ayarı bu monitörde 0 ile 20 arası. 20 en yüksek oluyor. 20'ye aldığinizda ne olduğunu gördünüz mü? Arkasında beyaz iz çıkıyor. O beyaz izi kör olsanız IPS 'te fark edersiniz. Oyun falan demiyorum sitede kaydirirken yazilar mavi olur birden fazla kopyası olur. Normal ghostingten cok daha beter. Dolayısıyla bazı profesyonel incelemeciler o kadar yükseği test etmez bile. Açın techless, rtings, optimum, pcmonitorsinfo, monitors unboxed, totallydubbed vs. kanalları. İzleyin incelemelerin o kısmını kendiniz göreceksiniz zaten. Ya da açın videosunu izleyin inverse ghostingin. Bu arabayla geri geri gitmenizin yanlışlıği ne kadar bariz ve absürt ise o kadar bariz herkes tarafindan bilinen bir bilgi.
Bu monitörde ise overdrive açmadan hayvan gibi overshoot var. Bunca zamandir monitör üzerinde uğrasirim; baktigim test, incelediğim izleme sayisinin hesabı yok ama daha overdrive kapaliyken bu kadar kötü olan bir model ilk defa görüyorum. İnanilmaz. Boşuna demiyoruz incelemesi olmayan monitör almayin diye.

Ama bu burada bitmez. Bu video ayrı bir konuyu hak ediyor. Bu kadarı fazla. Bir de bu adamı seviyorlar.
Vallahi hocam zaman ayırdığın için teşekkür ederim gayet yardımcı oldun hayırlı akşamlar dilerim

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Egemen
@Fantastiktürk hocam monitor bugun elime geldi saniriim olu piksel yok veya ben goremedim bilmiyorum daha kurmadan monitoru beyaz kopugun icinde kaglayip test ettim. Eger iade edeceksem hic ugrasmiyim diye. Isik sizmasi yok glow da sanirim normal derecede acikcasi pek rahatsiz olmadim. Butun evi zifiri karanlik yapip bu fotografi cektim nasil sizce

Ekler

• IMG_1457.jpeg
    IMG_1457.jpeg
    32 KB · Hit: 42
  • IMG_1456.jpeg
    IMG_1456.jpeg
    32.7 KB · Hit: 44

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
@Fantastiktürk hocam monitor bugun elime geldi saniriim olu piksel yok veya ben goremedim bilmiyorum daha kurmadan monitoru beyaz kopugun icinde kaglayip test ettim. Eger iade edeceksem hic ugrasmiyim diye. Isik sizmasi yok glow da sanirim normal derecede acikcasi pek rahatsiz olmadim. Butun evi zifiri karanlik yapip bu fotografi cektim nasil sizce
Fotoğraftan anlamam mümkün değil çünkü kamera ışik ayarlarıyla oynar. Şu konunun altındaki panel hataları örneklerine bakıp sizinki ile kıyaslayın. İyi durumdaysa kullanın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Egemen
Fotoğraftan anlamam mümkün değil çünkü kamera ışik ayarlarıyla oynar. Şu konunun altındaki panel hataları örneklerine bakıp sizinki ile kıyaslayın. İyi durumdaysa kullanın.
Anladim hocam sagolun sanirim bir sol kosede adet olu pikseli bulunmakta fakat daha fazla da varsa bunlari gormek cok zor acaba monitor parlakligini max yapsam daha rahat bulur muyum, sizce iade edilmeli mi bu olu piksel sebebiyle ?

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Anladim hocam sagolun sanirim bir sol kosede adet olu pikseli bulunmakta fakat daha fazla da varsa bunlari gormek cok zor acaba monitor parlakligini max yapsam daha rahat bulur muyum, sizce iade edilmeli mi bu olu piksel sebebiyle ?
Parlaklıkla alakası yok. Tam tersine parlakken bakarken gözleriniz yorulur.
Ölü piksel sayısı çok değilse, az ama yan yana değilse, göze batan noktada değilse iade etmeyin. R27QE alınca tek derdiniz bir tane ölü piksel olsun. 15-20 tane sıkışmış pikselle gelen vardı 😅

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Egemen
Parlaklıkla alakası yok. Tam tersine parlakken bakarken gözleriniz yorulur.
Ölü piksel sayısı çok değilse, az ama yan yana değilse, göze batan noktada değilse iade etmeyin. R27QE alınca tek derdiniz bir tane ölü piksel olsun. 15-20 tane sıkışmış pikselle gelen vardı 😅
Evet hocam o konuyu gordum cok kotuydu ama monitorun renkleri ve tonlamasi gayet canli hos duruyor type c kablosunu da aldimmi tamamdır. Ama Keske hoparlor ozelligi olsaymis. Bir de bildiginiz bir ayar varmidir bu monitor icin.

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Evet hocam o konuyu gordum cok kotuydu ama monitorun renkleri ve tonlamasi gayet canli hos duruyor type c kablosunu da aldimmi tamamdır. Ama Keske hoparlor ozelligi olsaymis. Bir de bildiginiz bir ayar varmidir bu monitor icin.
Şu incelemenin en sonunda yazdım hocam:

Valsgarde

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Barış Arslan
@Fantastiktürk hocamın önerisiyle 2. monitör olarak aldım. ölü piksel çıkmadı. teşekkürler.

Top Bottom