Neler Yeni

Lenovo L27E-40 27'' 4ms 100Hz Amd Freesync Va Panel Wled Monitör 4140 TL

cgokhans

80+ Bronze
Forzadayının yan hesabı belli ki XD

SadeceYorumcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
alanların vardır bildiği. şimdi hepsiburada da bakıyorsun monitörlerde çok satanlara: biri 100 hz msı, diğeri 180 hz samsung. ikisi de denk fiyatlar. ama nedense bazısı 100 hz olanı tercih etmiş.neden acaba diye düşünüyor insan.

eternal_snow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
ömer faruk
alanların vardır bildiği. şimdi hepsiburada da bakıyorsun monitörlerde çok satanlara: biri 100 hz msı, diğeri 180 hz samsung. ikisi de denk fiyatlar. ama nedense bazısı 100 hz olanı tercih etmiş.neden acaba diye düşünüyor insan.
bazı ofis odaklı kullanım için üretilen monitörler aynı fiyat bandında daha doğru renk verebiliyor bunda geçerli mi bilmiyorum

ereğli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
murat
bu forumdada seviyeyi aşağıya çeken ergen troller çoğalmış .siz her monitörü oyun için mı alınıyor saniyorsunuz. bende bu monitörden aldım 2 sene önce. fiyatı gayet uygun.

Alcoholed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Tolga
bu forumdada seviyeyi aşağıya çeken ergen troller çoğalmış .siz her monitörü oyun için mı alınıyor saniyorsunuz. bende bu monitörden aldım 2 sene önce. fiyatı gayet uygun.
Birkaç ay önce 3800 gibi bir rakama almıştım premiuma özel indirim bişeyler vardı. Monitör tasarımı çok hoş tv olarak kullanıyordum alma amacım da oydu ama kuzenim o çok beğendi ona vermek zorunda kaldım. Oyun oynamayacak adam 24” yerine bunu alabilir. Ben şahsen tasarımını çok beğenmiştim.

SadeceYorumcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
ne alakası var kardeşim. oyun için ayrı ofis için ayrı film izlemek için ayrı ayrı monitör bulundurmamaız lazım yani.eskiden hp 1080p 7ms 60hz monitörde sıkıntısız oyun oynanıyordu da neden şimdi illa 0.5 ms 180 hz olmak zorunda.aniden biri ortaya çıkıyoı tabanı 60 hz 60 fps yapıyorum diyor.60 altı oynanmaz hale geliyor.sonra biri çıkıyo 75, sonra öteki 85, en son 120 oldu galiba.120 hz altı akııcı değil.samsung essentinal monitör alanların yorumlarına bakıyorum pekela oyun oynayabildiklerini söylüyorlar.bu işte bir iş var ama hayırlısı ne ise o olsun.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
751
İsim
Erdem çay
Ben bu tip indirim konularında ürün fiyatını beğenmeyenlerin rakip fiyatta ürün sunmadığı sürece yaptığı eleştirilerin boş olduğunu düşünüyorum.

Link bırakırsın 27" 1080p 100hz va daha ucuzuna olur biter. Aynı yada yakın fiyata daha iyisi varsa link bırakın bitsin iş.

Top Bottom