Neler Yeni

ASUS VG259QR 24,5 IPS 1920X1080 1MS 165Hz Monitör 5.950,00TL 🔥

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Oguzhan yılmaz

daha 2 gün önce 6700 tl aldım 0 ölü piksel geldi bu kadar bütçeniz varsa bu tarz şeyleri kovalayın şuan artmış ama düşüyor yani

İgito

80+ Bronze

badam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ali Y.
kötü niyetli bir paylaşım olduğunu düşünmüyorum ama bir şey paylaşırken iyice araştırmak lazım. buradaki tek kıstas diğer sitelerde fiyatının pahalı olup amazonda ucuz olması olmamalı. 5 yıl öncesinin monitörü ve artık bu model üretilmiyor, o yüzden diğer sitelerde fiyatı pahalı. asusun aynı özelliklerde daha ucuza daha güncel monitörleri mevcut onlara yönelebilirsiniz.

ownreeps

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Harun Soysal
kötü niyetli bir paylaşım olduğunu düşünmüyorum ama bir şey paylaşırken iyice araştırmak lazım. buradaki tek kıstas diğer sitelerde fiyatının pahalı olup amazonda ucuz olması olmamalı. 5 yıl öncesinin monitörü ve artık bu model üretilmiyor, o yüzden diğer sitelerde fiyatı pahalı. asusun aynı özelliklerde daha ucuza daha güncel monitörleri mevcut onlara yönelebilirsiniz.
Bazıları gibi boş yorum yapmaktansa bu yorumun için teşekkür ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Furkan b
yani pivot olması falan iyide bu fiyat bandında biraz daha çıkıp 2k monitör alınabilir o yüzden pahalı alacak olanlara tavsiyem biraz daha bütçe yükseltip 2 k monitör alın

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Dostum fiyatı normalin altına düşmüş kötü bir monitör değil işine yarayan alır yorum yapmak için yorum yazma sende mantıklı yorum yaz alınır veya alınmaz gibi boş yorum yazma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tebrik ederim.
Hocam sıcak fırsatın olayı Kendi piyasasinin altina inmiş ürün paylaşmak değil. LG ultra Gear , Asus un başka Modelleri Msi 256F Acer gibi modeller zaten 3.5-4.200 e dusuyor 1080P 180Hz 24-27 inç sizin paylaştiginizin 5 kuruş indirimi yok

Top Bottom