Fotoğraf atarmisiniz hocam arkali önlüMonitör Elime Ulaştı. Ölü Piksel Yok ama kargolama zayıf. Sadece kendi kutusuyla gönderiyorlar. Sorusu Olan Varsa Cevaplamaya Çalışırım.
Şu anki monitörünüzün marka ve modeli nedir? Bütçeniz nedir? Hangi oyunları oynuyorsunuz?27 inç 144 hz monitörümü satıp bunu almayı düşünüyorum 200 hz yeterli midir sistem rtx 4060ti ryzen 5 5600 bi de bu monitörde vesa var mı
Hocam rekabetçi oyunlar oynuyorum LG Ultragear 27GN60R 27'' 144 HZ IPS var. bütçem 5k civarı. Bu monitör tutucum da var ona takacağım 24'' civarı bişey lazım hz'si yüksek olsun yani..Şu anki monitörünüzün marka ve modeli nedir? Bütçeniz nedir? Hangi oyunları oynuyorsunuz?
Samsung eğitim indirimi ile 5.699 TL'e Samsung Odyssey G4 240 Hz alabilirsi.Hocam rekabetçi oyunlar oynuyorum LG Ultragear 27GN60R 27'' 144 HZ IPS var. bütçem 5k civarı. Bu monitör tutucum da var ona takacağım 24'' civarı bişey lazım hz'si yüksek olsun yani..
Bu mu daha iyi olur o mu daha iyi olur sizce.Samsung eğitim indirimi ile 5.699 TL'e Samsung Odyssey G4 240 Hz alabilirsi.
Valla ben samsungu tercih ettim. İnanın aradaki 40hz dışında başka fark var mı ben de bilmiyorum.Bu mu daha iyi olur o mu daha iyi olur sizce.
Ben de samsungu aldım da renklerini hiç beğenemedim ayarda yaptım ya çok parlak ya çok karanlık.Valla ben samsungu tercih ettim. İnanın aradaki 40hz dışında başka fark var mı ben de bilmiyorum.