🔥İndirim GIGABYTE GS25F2 200 Hz Hoparlörlü 4.499 TL

Herkes alırken pivota dikkat ediyor da çok işlevi yok arkadaşlar, ben sadece manga okurken kullanıyorum pivotu 😀

Paneli kaliteli midir? İki Asus monitor aldım ilki iadeye gitti, 15 - 20 taneye yakın ölü ve donuk piksel yüzünden. Değiştirdiğim ikinci Asus monitör de şuan serviste paneli bozuldu.

Hoparlörlü monitör arayanlar için güzel fırsat. Bu bütçede Asus ve Acer'in hoparlörlü monitörlerini almak yerine bunu alın, paneli çok daha iyi.

Panel bilgileri için teşekkürler. @Tayfunns https://techolay.net/sosyal/konu/gigabyte-gs25f2-nasildir.108655/
hoparlör detayı nerede yazıyor ? göremedim...

Asansör değil mi o hocam? Pivot monitörü dik konuma getirme
asansör sadece yukarı aşağı hareket ama pivotta monitör hem yukarı aşağı hemde dikey pozisyonda duruyor resimde gösterdiğim gibi

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    6.9 KB · Hit: 14
  • Üzgün
Reaksiyonlar: Ascl
Arkadaşlar herkese selamlar bende bir kaç gündür konuyu takip ediyordum ve bu fiyat klasmanında en iyi ürün olduğuna karar verdim ve pivot versiyonunu aldım.Ürün genel olarak çok şık tasarımı ve yapısı ince masanızda fazla yer kaplayacak saçma ayakları yok.Renk kalitesi ve parlaklık bence çok iyi(fiyatına göre)bende aynı zamanda asus vg27aq3a var onla tabiiki kıyaslanmaz ama yanyana baktığım zaman renkler birbirine yakın. Hoparlör olarak bence fiyatına göre çok güzel çok üstün bir performans beklemeyin idare edecek düzeyde. Ghosting performansı bence çok iyi bu tabii kişiden kişiye değişebilir ama fazla gözümü rahatsız edecek düzeyde bir ghostin yok. Pivot olarak yani asansör dediğimiz sistemi çok güzel çalışıyor en üst düzeyde monitör yerden 20 santim yükseliyor en alt yükseklikte yedi santim civarı oluyor. Monitörün ayakları derinlik 19 cm
Genişlik 24 cm.
Son olarak kutudan çıkan parçalar
2 adet güç kablosu ABD versiyonu ve eu versiyonu.
1 adet hdmi kablosu 200hz destekliyor.

Son düzenleme:
Kimsenin hevesini kırmak istemem ama bu model ve bunun bir alt modelinde monitörde çizgi çıkma sorunları kronik araştırabilirsiniz yabancı Türk 100 den fazla kişiye denk geldim ve aynı sorunu kendimde yaşadım servise gönderdim 3 sene önce aldıgım için eski model stokları olmadıgı için bu modeli göndereceklermiş geldiği gibi 2. el satacağım kimseye de tavsiye etmiyorum ..

Kimsenin hevesini kırmak istemem ama bu model ve bunun bir alt modelinde monitörde çizgi çıkma sorunları kronik araştırabilirsiniz yabancı Türk 100 den fazla kişiye denk geldim ve aynı sorunu kendimde yaşadım servise gönderdim 3 sene önce aldıgım için eski model stokları olmadıgı için bu modeli göndereceklermiş geldiği gibi 2. el satacağım kimseye de tavsiye etmiyorum ..
O modeller 2020-2022 uretimi g24f ve g24f2 idi. Kronik sorunlulardi. 3 yil sonra 2025 uretimi bambaska monitorler bunlar, markaya degil modele bakin her zaman. Her markanin kotu modeli iyi modeli olabiliyor, bu model hakkinda boyle bir sorun henuz bildirilmedi ki bambaska paneller.

Geri