yukarı aşağı hareket ediyor dikey oluyor
r
Pivot ne oluyor herkes diyor da
r
Pivot ne oluyor herkes diyor da
Dönüyor ekran dik hale geliyorPivot ne oluyor herkes diyor da
Bu fiyat bandında paneli en iyi olan hoparlörlü monitör bu.Paneli kaliteli midir? İki Asus monitor aldım ilki iadeye gitti, 15 - 20 taneye yakın ölü ve donuk piksel yüzünden. Değiştirdiğim ikinci Asus monitör de şuan serviste paneli bozuldu.
hoparlör detayı nerede yazıyor ? göremedim...Hoparlörlü monitör arayanlar için güzel fırsat. Bu bütçede Asus ve Acer'in hoparlörlü monitörlerini almak yerine bunu alın, paneli çok daha iyi.
![]()
GIGABYTE GS25F2 24.5" 200Hz 1ms HDMI DP HDR10 AdaptiveSync FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE GS25F2 24.5" 200Hz 1ms HDMI DP HDR10 AdaptiveSync FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile GS25F2 ITOPYA'dawww.itopya.com
Panel bilgileri için teşekkürler. @Tayfunns https://techolay.net/sosyal/konu/gigabyte-gs25f2-nasildir.108655/
Resmi sitesinde hoparlör var yazıyor ve hoparlörü incelemelerde test ediyorlar.hoparlör detayı nerede yazıyor ? göremedim...
valla öyle deme masa aşağıda veya yukarıdaysa ayarlama çok işe yarıyorHerkes alırken pivota dikkat ediyor da çok işlevi yok arkadaşlar, ben sadece manga okurken kullanıyorum pivotu![]()
Asansör değil mi o hocam? Pivot monitörü dik konuma getirmevalla öyle deme masa aşağıda veya yukarıdaysa ayarlama çok işe yarıyor
asansör sadece yukarı aşağı hareket ama pivotta monitör hem yukarı aşağı hemde dikey pozisyonda duruyor resimde gösterdiğim gibiAsansör değil mi o hocam? Pivot monitörü dik konuma getirme
O modeller 2020-2022 uretimi g24f ve g24f2 idi. Kronik sorunlulardi. 3 yil sonra 2025 uretimi bambaska monitorler bunlar, markaya degil modele bakin her zaman. Her markanin kotu modeli iyi modeli olabiliyor, bu model hakkinda boyle bir sorun henuz bildirilmedi ki bambaska paneller.Kimsenin hevesini kırmak istemem ama bu model ve bunun bir alt modelinde monitörde çizgi çıkma sorunları kronik araştırabilirsiniz yabancı Türk 100 den fazla kişiye denk geldim ve aynı sorunu kendimde yaşadım servise gönderdim 3 sene önce aldıgım için eski model stokları olmadıgı için bu modeli göndereceklermiş geldiği gibi 2. el satacağım kimseye de tavsiye etmiyorum ..