Geldi bizim ragebait konusu. Düz 80 plus'a Sıcak Fırsatlar yasaklansın diyordum ama görüşüm değişti. Bronze'a da yasaklanmalı bu şekilde gidecekse eğer...
PXN ürünlerini denedinizmi peki? Evet getiren distro cidden normalin üstünde fiyat çekiyor orası doğru ama PXN'i gerçekten deneyen biri olsaydınız bence bu...
Ben şuan simagic kullanıyorum 9Nm'lik. Eğer yurtdışından getirebilen bir tanıdığım olsaydı Fanatec haricinde hiçbir şeye bakmazdım bile. Şuanda fiyat...
Moza R9 v3 kullanan bir arkadaşım var, iRacing'de dayanıklılık yarışlarına giriyoruz beraber. Yarış esnasında vb. wheelbase'in baya ısındığını söylüyordu...
PXN baya eski bir marka ama Direct Drive Wheel sektöründe yeni yeni yükselmeye başladılar. Şuana kadar çıkardıkları ürünlerin açıkçası biraz piyasayı ölçmek...
Şimdi öncelikle konu içerisinde gördüğüm şeyleri direkt bu ürünlerle iç içe olan biri olarak cevaplamaya başlayayım, sonrasında sana uygun ürünü söyleyeyim...
Yaşadığın sorunun benzerini bende yaşıyorum. Yüksek ihtimalle üründe bulunan kronik bir sorun. Benzer bir şekilde aynı sorunu yaşayan çok fazla kişi var...