Arama sonuçları: *

1. xdlips

Öneri 7.500TL Bütçe Monitör Önerisi

Merhaba 1080p monitör arıyorum daha üst çözünürlükleri kaldıracak bir sistemim yok 180-200hz aralığında olursa çok sevinirim önerileriniz nelerdir İtopya'dan 5100TL'ye gigabyte'in bir modelini buldum bunun hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum Ranked oyunlar oynuyorum [H3...
  2. xdlips

Öneri 6000TL Bütçe Wireless Kulaklık Önerisi Arıyorum

Selamlar, max max max 6000TL bütçeyle wireless kulaklık önerilerinizi bekliyorum Mikrofon kalitesi benim için önemli (yayın ve video kayıtı için), uzun süreli kullanımda sorun yaşatmayacak bir şey arıyorum.
  3. xdlips

Öneri 2500-3000TL Modem Önerisi

Hocam hız olarak herhangi bir değişim beklentim yok hızdan yana herhangi bir sorun yaşamıyorum. Türk Telekom'un standart modemini kullanıyorum yıllardır ve artık çok sapıtmaya başladı. Sürekli internet bağlantısı kopuyor, modem fazla ısınıyor, özellikle yaz aylarında kendini kapatıyor.
  4. xdlips

Öneri 2500-3000TL Modem Önerisi

Speedtest değerlerim aşağıda eklediğim gibi. Türk Telekom kullanıyorum, bulunduğum bölgede Fiber yok. 100mbps'lik bir paket kullanıyorum detaylarını pek hatırlamıyorum. Belirttiğim bütçede önerileriniz nelerdir?
  5. xdlips

Öneri 3.5K Kulaklık Önerisi

3500TL bandında ne önerirsiniz wireless olabilir farketmez
  6. xdlips

Yardım Fifine AM8 Beymen'den Alınır mı?

Merhaba, Fifine AM8 modelli mikrofon Beymen'de 2947TL, itopya gibi sitelerde 3900, 4000tl arasında fiyatı değişiyor, neden bu kadar ucuz, garanti'de vs. sorun yaşar mıyım? https://www.beymen.com/tr/p_fifine-am8-usbxlr-dinamik-rgb-beyaz-studyo-mikrofonu_1474972?ref=akakce&v=1.97.9
  7. xdlips

Yardım The Walking Dead Spin Off Nereden İzlenir?

Telegram kanallarından izleyebilirsin
  8. xdlips

Öneri AM4 Sistem Toplamak İçin Öneri

Önerileriniz için teşekkür ederim. Yanlış anlamadıysam bu attığınız kasada PSU yok. PSU dahil bir kasa olsa daha iyi olur veya önerebilirseniz PSU öneriside fena olmaz. 1724410180 1000-1500TL arasında bi kasa (PSU Dahil olacak şekilde) yeterli olur mu?
  9. xdlips

Öneri AM4 Sistem Toplamak İçin Öneri

Dostlar elimde kullanmamış olduğum 1050Ti ekran kartı ve 16GB DDR4 3600MHz Ramler mevcut. Anakart, kasa ve işlemci alarak bu sistemi ekran kartlı bir server'a dönüştüreceğim. En uygun parçaları bulmam gerekiyor. İşlemciyi Ryzen 5 5600 olarak düşündüm. Bu server'da minecraft sunucusu...
  10. xdlips

Valorant'a girebilen var mı?

Sanırım sunucular çöktü aynı sorun bende de mevcut.
  11. xdlips

Öneri PS4 Kolu Önerisi Lazım

Teşekkürler
  12. xdlips

Çok teşekkürler birde ayrı bir sorum var. PS5 kolları PS4'e bağlanabiliyormu acaba bilginiz varmı? 4 kolları 5e bağlanıyor diye duymuştum tam tersi bir durum söz konusumu?
  13. xdlips

Bu nasil bir tespit hocam?
  14. xdlips

Dostlar ps4 ve pcde kullanacağım orijinale en yakın gamepadi önerirseniz çok sevinirim Genellikle f1 oynuyorum fps oyunlarıyla aram yok
  15. xdlips

Realtek Geliştirmeler Sekmesi Yok

Evet anakartın ses sürücüsünü kurunca otomatik olarak Realtek Audio Console kuruldu orada aynı ayarlar mevcut
  16. xdlips

Yardım Oyunlar Bir Anda Çöküyor

Merhaba, satın almış olduğum i5-13600K bugün elime ulaştı ve sistemimde halihazırda bulunan i5-12400F ile değiştirdim. Ardından sistemimi tamamen formatladım ve önceden de kullanmış olduğum Windows 11'i kurdum. Sonrasında gerekli anakart ve ekran kartı sürücülerini kurdum. 3060 Ti için gözüken...
  17. xdlips

Yardım İşlemci Değiştim Format Attım Bilgisayar Kapanıyor Oyun Çöküyor

Değişen bir şey olmadı. Valorant tekrardan oynarken bir anda dondu ve ekte bulunan hata ekranıyla karşılaştım. Ayrıca donduğu için ne verdiği hatada herhangi bir butona tıklayabildim ne de masaüstünü görebildim
  18. xdlips

Şuanda yeni oyuna girdim. 6. Raunt bitti tam bittiği anda oyun tamamen dondu. Oyundan atmadı ama dondu ve kapatmadanda düzelmedi 1719955759 Ayrıca sadece Valorant'ta olan bir durum değil. Rust'ta denedim, CS2'de denedim ve oyunu normal oynarken bir anda atıyor.
  19. xdlips

Bios sürümü msi destek sayfasında bulunan son sürüm şuanda güncel durumda
  20. xdlips

Dostlar DDU ile driverleri tamamen temizleyip sıfırdan kurdum. Tekrardan kapanma gibi bir sorun olup olmayacağını test etmek için Aida64 ile aynı anda CPU, FPU, Cache ve GPU testi yaptım ancak test başladıktan 10 saniye sonra test durdu. Ekteki görselden aldığım yanıtı görebilirsiniz
Geri