Aktif olarak Maono PD200x kullanıyorum, öncesinde Fifine AM8 denemiştim. AM8 Modelinde dip ses problemi vardı mikrofonda ve baya yoğundu, PD200x'ten çok çok...
Dediğim gibi benim bugüne kadar denediğim kadarıyla Moza bana hala daha ürün kalitesi, yazılım olarak çok daha kaliteli geliyor. Benim cihazımda evet...
FFB kısıp kullan demiyorumki, adam akıllı hiçbir simülasyonda zaten mantıklı bir insan gidipte FFB'yi fullde kullanmaz. Hayır yani deli gibi ısınıyor...
Aynı takımda yarıştığım bir arkadaşımda vardı bu set deneme fırsatım olmadı ama teknik özellikler olarak baya iyi bence. Gecikmesi vb. düşük gözüküyor. Tabi...
Piyasası ne durumda bilmiyorum, g29lar falan ikinci elde inanılmaz hızlı satılıyor. Şimdiden hayırlı olsun, R5 Pro öneririm, sıfırı resmi satıcıda R5 ile...
Direct drive geçmeye kesinlikle değer alacağın keyifi kesinlikle artırır. Eğer yarış simülasyonlarıyla uğraşıyorsan önceliği pedallara vermeni öneririm
Bana attığı parçaları birleştirince sistem olmuyormu abi benmi yanlış biliyorum ha sistem demişim ha attığı parçalar demişim sonucunda bana attığı parçalar...
Tamamda hocam bana @DR. BİYOLOJİ 'nin attığı sistemde 24gb ram var, üstelik o listede ekran kartı yok. Benim ilk attığım sistemden tasarruf sağlayacak tek...
Dostum ben yaklaşık 2 senedir simülasyonlarda yarışıyorum ve birbirinden farklı çok direksiyon seti kullandım. Mozasından PXN'ine, Logitech'ine kadar...
Tamam gereksiz pahalıda neyi neyle değişebilirim hocam aynı özelliklerde kalarak. Eğer aynı özelliklerde kalarak bir parçayı değişip tasarruf edemiyorsam o...
Konu açılış mesajında belirttiğim sistemde hem anakart neredese 11k üstüne 32gb ddr5 ram var. Rami 16'ya çekip daha düşük bir anakarta geçince fiyat daha...
Bu sistemde ekran kartını ekleyip rami 32gb çıkartınca yine fiyat 93.300tl oluyor zaten. Benim 32GB'a özellikle ihtiyacım var çünkü 4k video render, 3d...