LiveStriker
80+
- Reaksiyon skoru
- 187
FFB kısıp kullanacaksam fazla para vermenin mantığı ne? 120hz telefon aldığında 60 hz'e çekip mi kullanıyorsun? Moza ürünleri deli gibi ısınıp FFB kesiyor. Üstelik r5 ile vd6 fiyatı şuan aynı seviyede olmasına karşın birisinin peak torque 5.5 iken diğerinin 7. Daha güçlüsü ve ısınma problemi olmayan bir ürün varken neden aynı paraya daha güçsüzünü ve kronik ısınma sorunu olanı öneriyorsun?Dostum ben yaklaşık 2 senedir simülasyonlarda yarışıyorum ve birbirinden farklı çok direksiyon seti kullandım. Mozasından PXN'ine, Logitech'ine kadar birçoğunu iRacing, Assetto Corsa Competizione gibi simülasyonlarda denedim ve çok net bir şekilde PXN V10 Pro yerine Moza R3 veya bütçen yetiyorsa R5 & R5 Pro öneririm. Neden olarak ürün ve yazılım kalitesi derim. Büyük ihtimalle benim mesajımı yanıtlayıp Moza'nın ısınmasına laf edenlerde olur. Sen gidipte uzun saatler boyunca yüksek FFB değerlerinde kullanmadığın sürece ve gidipte elini o direksiyon basesine değdirmediğin sürece sana bir etkisi olmaz ısınmanın.
Isınma sonucunda yaşayacağın tek şey profesyonel simülasyonlarda FFB kaybı olur, onuda e-spor seviyesinde yapmıyorsan emin ol etkilenmezsin hissetmezsin bile.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
VD6 almak çok daha mantıklı r5'e nazaran. Geçtiğimiz aylarda çok daha ucuzdu VD6, fazlasıyla tercih edildiği için fiyatını arttırdılar. İkisinin fiyatı da aynı seviyede, o yüzden daha iyi özelliklere ve kronik ısınma sorunu olmayan VD6'yı öneririm.teşekkurler hocam sanırım moza r5 alacağım