- Bütçe
- 16500
Selam arkadaşlar,
Yaklaşık 1 yıldır Logitech G29 kullanıyorum ve genel olarak memnunum. En çok ETS 2 ve Assetto Corsa oynuyorum. Özellikle son zamanlarda Assetto Corsa'ya bayağı sardım.
Aklımda G29'u satıp, üzerine en fazla 500-1.000 TL ekleyerek temiz ikinci el bir PXN V10 Pro DD almak var.
Bu geçişi düşünmemin en büyük sebebi, Direct Drive (DD) sisteme geçmek istemem. G29'un dişli yapısından dolayı verdiği hissin artık bir noktada yetersiz kaldığını düşünüyorum. Özellikle Assetto Corsa'da DD'nin çok daha akıcı ve gerçekçi bir sürüş hissi sunduğunu okudum.
Ancak kafamda bazı soru işaretleri var:
Şimdiden teşekkür ederim.
Yaklaşık 1 yıldır Logitech G29 kullanıyorum ve genel olarak memnunum. En çok ETS 2 ve Assetto Corsa oynuyorum. Özellikle son zamanlarda Assetto Corsa'ya bayağı sardım.
Aklımda G29'u satıp, üzerine en fazla 500-1.000 TL ekleyerek temiz ikinci el bir PXN V10 Pro DD almak var.
Bu geçişi düşünmemin en büyük sebebi, Direct Drive (DD) sisteme geçmek istemem. G29'un dişli yapısından dolayı verdiği hissin artık bir noktada yetersiz kaldığını düşünüyorum. Özellikle Assetto Corsa'da DD'nin çok daha akıcı ve gerçekçi bir sürüş hissi sunduğunu okudum.
Ancak kafamda bazı soru işaretleri var:
- Direksiyon hissi gerçekten G29'a göre ne kadar fark ediyor?
- Geçince "iyi ki geçmişim" dedirtecek kadar büyük bir fark var mı?
- Pedallar G29'a göre nasıl? G29'un pedallarını seviyorum, bu konuda pişman olur muyum?
- Vites tarafı nasıl? G29'un vitesine alışmış biri olarak eksikliğini hisseder miyim?
- Yazılım, FFB, dayanıklılık ve kronik sorunlar konusunda deneyimleriniz neler?
- Siz olsanız sadece DD hissi için böyle bir geçiş yapar mıydınız?
Şimdiden teşekkür ederim.