bana da linki gönderir misinHocam biraz geç oldu ama hallettim.9 aydır falan böyle kullanıyorum belki düzelir diye hatta belki port sorunludur diye anakart falan değişmiştim bi ara yine yasadim.Bugun kafama esti destege bahsettim durumdan çünkü kulaklığın sesini fulleyince bile sağdaki ses gidiyo veya bozuluyordu.Destek aynı bugun içinde yenisini göndereceklerini belirtti sorunlu kulaklığı göndermemi bile istemediler.HP'nin gerçekten güzel bir destek hizmeti var.
https://hyperx.com/pages/supportbana da linki gönderir misin
sorunun aynısını bende yaşıyorum ama kanıt video isterlerse ne olacak video cekip kanıtlayamıyorum kafama takınca ve özellikle fps oyunlarında oluyorhttps://hyperx.com/pages/support
Müşteri hizmetleriyle konuşmak için 19.00a kadar yazmanız lazim galiba.Ilk olarak botla konusuyorsunuz sonra sizi bağlıyor.Seri no falan veriyorsunuz sonra size form doldurtuyor.Benim elime 4 gunde falan ulaştı eskisini göndermenize gerek kalmadan gönderiyorlar.Kronik olduğunu biliyorlar buyuk ihtimal
Hocam tek istedikleri sey farklı açıdan ürünün 2 fotoğrafı.Birde seri no,video falan istemiyorlarsorunun aynısını bende yaşıyorum ama kanıt video isterlerse ne olacak video cekip kanıtlayamıyorum kafama takınca ve özellikle fps oyunlarında oluyor
İllaki yenisinde de olacaktır diye tahmin ediyorum ama hayırlısıHocam tek istedikleri sey farklı açıdan 2 ürünün fotoğrafı.Birde seri no,video falan istemiyorlar
Teşekkürler bende deniyim şansımıHocam tek istedikleri sey farklı açıdan ürünün 2 fotoğrafı.Birde seri no,video falan istemiyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İllaki yenisinde de olacaktır diye tahmin ediyorum ama hayırlısı
attığın linkte ki bot konum girince ben sohbeti kapattıHocam biraz geç oldu ama hallettim.9 aydır falan böyle kullanıyorum belki düzelir diye hatta belki port sorunludur diye anakart falan değişmiştim bi ara yine yasadim.Bugun kafama esti destege bahsettim durumdan çünkü kulaklığın sesini fulleyince bile sağdaki ses gidiyo veya bozuluyordu.Destek aynı bugun içinde yenisini göndereceklerini belirtti sorunlu kulaklığı göndermemi bile istemediler.HP'nin gerçekten güzel bir destek hizmeti var.
ig den yazdım bakalım dönüş alabilecek miyim görecem. bunların wireless versiyonları nasıl acaba ?Yaşadığın sorunun benzerini bende yaşıyorum. Yüksek ihtimalle üründe bulunan kronik bir sorun. Benzer bir şekilde aynı sorunu yaşayan çok fazla kişi var. Hatta bu durum sadece Cloud III modeliyle sınırlı değil HyperX'in birçok modelinde yaşanabilen bir sorun. Ben Cloud III'ü eskiden kullandığım Cloud II için desteğe yazıp onların bana ücretsiz göndermesiyle kullanmaya başladım, eski ürününde garantisi bittiği için ne yazık ki destekle iletişime geçemiyorum bundan dolayı. Önerim HyperX global desteğiyle iletişime geçmeniz, garantiniz devam ediyorsa çoğu zaman eski ürünü istemeden direkt sıfır ürünü bile yollayabiliyorlar
Evet,globale yazdim ve direkt yenisini gönderdilerYaşadığın sorunun benzerini bende yaşıyorum. Yüksek ihtimalle üründe bulunan kronik bir sorun. Benzer bir şekilde aynı sorunu yaşayan çok fazla kişi var. Hatta bu durum sadece Cloud III modeliyle sınırlı değil HyperX'in birçok modelinde yaşanabilen bir sorun. Ben Cloud III'ü eskiden kullandığım Cloud II için desteğe yazıp onların bana ücretsiz göndermesiyle kullanmaya başladım, eski ürününde garantisi bittiği için ne yazık ki destekle iletişime geçemiyorum bundan dolayı. Önerim HyperX global desteğiyle iletişime geçmeniz, garantiniz devam ediyorsa çoğu zaman eski ürünü istemeden direkt sıfır ürünü bile yollayabiliyorlar
Aralıklarla yine deneyin hocamattığın linkte ki bot konum girince ben sohbeti kapattı![]()
Hyrgarantisi bitmiş miydi seninkinin
Caps kapa.YOK KABLOLU