PXN ürünlerini denedinizmi peki? Evet getiren distro cidden normalin üstünde fiyat çekiyor orası doğru ama PXN'i gerçekten deneyen biri olsaydınız bence bu yorumu yapmazdınız çünkü bu ürünler yazılımlar ile çok ciddi seviye atlayabilen ürünler ama PXN bu konuda çok geride.
Emin olun Moza...
Ben şuan simagic kullanıyorum 9Nm'lik. Eğer yurtdışından getirebilen bir tanıdığım olsaydı Fanatec haricinde hiçbir şeye bakmazdım bile. Şuanda fiyat performans anlamında piyasanın en dayanıklı kaliteli ürünlerini üretiyorlar. 500-600 Euro bandında yıllar boyunca sıkıntsız keyif verecek ürünleri...
Moza R9 v3 kullanan bir arkadaşım var, iRacing'de dayanıklılık yarışlarına giriyoruz beraber. Yarış esnasında vb. wheelbase'in baya ısındığını söylüyordu, geçenlerde senin yaptığın gibi bir fan sistemi kurdu. 3D printer ile aparatlarını bastı ve direksiyona bağladı. Yani 9Nm olan bir base'de...
PXN baya eski bir marka ama Direct Drive Wheel sektöründe yeni yeni yükselmeye başladılar. Şuana kadar çıkardıkları ürünlerin açıkçası biraz piyasayı ölçmek ve eksik görmek için olduğunu düşünüyorum. Şuan ben erken olduğunu düşünüyorum PXN ürünlerine yatırım yapmak için.
Daha geçen gün...
Şimdi öncelikle konu içerisinde gördüğüm şeyleri direkt bu ürünlerle iç içe olan biri olarak cevaplamaya başlayayım, sonrasında sana uygun ürünü söyleyeyim
Daha önce kullandığım ürünler: Logitech G29, PXN VD4, Simagic GT Neo - P700 - Simagic 9nm Base
1: Moza ürünlerinde bir soğutma sistemi...
Yaşadığın sorunun benzerini bende yaşıyorum. Yüksek ihtimalle üründe bulunan kronik bir sorun. Benzer bir şekilde aynı sorunu yaşayan çok fazla kişi var. Hatta bu durum sadece Cloud III modeliyle sınırlı değil HyperX'in birçok modelinde yaşanabilen bir sorun. Ben Cloud III'ü eskiden kullandığım...
Oyun için kullanacağımı zannetmiyorum çünkü evde halihazırda bir masaüstü sistemim mevcut. After Effects ve benzeri render almam gereken programlar içinde şunu düşündüm, laptop üzerinden yapacağım editi vb. her şeyi yaparım, en son render alırken uzaktan masaüstü ile evdeki sistemime gönderip...
Grafik hiç önemli değil halihazırda tek ekranda oynuyordum fps dert olmamasına rağmen en düşük ayarlarda kullanıyorum sıkıntı yaşamamak için. Pisti ve araçların konumunu göreyim yeter. En düşük ayarlarda 3 monitör ne olur bilemedim
Evet iRacing oynuyorum. 3 Monitör yerine 1 adet 34 inç almayıda düşündüm ama tanıdığım birçok kişi 3 monitör öneriyor. Ekran kartı 3060 Ti işlemci i5-13600k 32GB ram kullanıyorum. Yapay zekaya falan sordum fps durumları nasıl olur diye 120-140 arası alırsın yine diyor. Tabii 24 saatlik...