🔥İndirim 🔥Gigabyte " GS25F2 " Full HD IPS 200 Hz Oyuncu Monitörü 🔥 4.599 TL 🔥

Hocam " normalde " şans işi evet ama forumda bile bu pixel probleminin 5-6 defa konusunu görmüşümdür , bu artık şans değildir . Benimkininde fiyatı güzeldi dönemine göre :pikacu:
5-6 Defa Görsen Bile Şans Olma Olasılığı Var Biliyorsun Değil Mi Hocam :hoba:

oha güzelmiş
hocam şimdi bendede olduda geçti gibi daha doğrusu şu anda bir şeritteki pixeller daha soluk neyse sizce değişim hala geçerli olur mu? Fotoları vs. var
Düzenleme : problem geçmemiş sadece şuan daha iyi , hocam siz garantiye gönderirken nasıl gönderdiniz ? İletişime geçtiğimde kutusu , faturası ve tüm aksesuarıyla ( sanırsam güç kablosu ) gönderin veya elden teslim edin dediler ( bunlar dışında extra bir şey gerekiyor mu o yüzden sorayım dedim )
hocam kesin gönderin garantiye servis direk değişim iade raporu çıkarıyor. ben itopyadan almıştım itopyaya gönderim mail atıyorsunuz garantiye göndermek istiyorum diye size kod veriyorlar ups yada yurtiçi, öncelikle itopyaya göndericekseniz tüm aksesurlarını içine koyuyorsunuz kutunun, ben öyle yaptım en azından öyle denildiği için birde içine sorunu belirten bir kağıt koyuyorsunuz şerit piksel problemi yaşıyorum ölü piksel tesi yapıp sorunu fark edebilirsiniz diye yazın kutunun içine koyun, göndermeden önce seri numaranızı bir yere yazın itopya 5 gün içinde servise gönderiyor seri numaranız ile rmaservise mail atıyorsunuz durumunu öğrenebilirmiyim diye onlarda büyük ihtimalle bana verdikleri gibi bir dönüş yaparlar süreci hızlandırmak için servis raporunun pdfini siteyin aynı mailden ve itopya ya mail ile fatura ile birlikte iletin info itopya değil destek itopya mailine göndermeniz gerek ekteki gibi bir mail atıyorsunuz onlarda servise bildiyor benim süreç toplam 1 ay sürdü servis raporunun işlenmesi üzerinden 10 gün süre geçtikten sonra usp kargodan mesaj geldi 3 günde onun gelmesi sürdü süreç bu şekilde bitti.

Ekler

• 1752608209587.webp
    1752608209587.webp
    4.3 KB · Hit: 43
  • Adsız.webp
    Adsız.webp
    7.9 KB · Hit: 42
Hoparlörlü monitör almak isteyen kişiler Acer ve Asus'un monitörlerini almak yerine bunu alsın, paneli çok daha iyi.
Lenovo legion R24E den iyi mi hocam ona göre alcam? Artıları nedir mesela

Şimdi bu üründe asansör var mı yada 90 derece?

Monitörü bilmem ama Gigabyte monitör önermem , hepsinin 1 sorunu çıkıyor . G24F'de coil whine vardı F2'de ise şerit pixel hatası ortaya çıktı . Bundada yeni bi kronik sorun açığa çıkar
F2'deki sorun Gigabyte ile alakalı değil, panel ile alakalı. Aynı paneli kullanan MSI G2412 ve 24G2SPU'da da bu problem var.

Hocam konu başlığında GS25F2 diyor attığınız G25F2 hangisi doğru ürün?

Hocam konu başlığında GS25F2 diyor attığınız G25F2 hangisi doğru ürün?
Hocam 2 Farklı Ürünü Varmış Benim Şimdiki Attığım Model Pivotlu Olan Model İsteğe Bağlı Diğerinide Alabilirsin .

g24 f2 aldık kronık sorunlu alta cızgıler cıktı umarım bunda oyle bır sorun olmaz

Geri