🔥İndirim 🔥Gigabyte " GS25F2 " Full HD IPS 200 Hz Oyuncu Monitörü 🔥 4.599 TL 🔥

Monitörü bilmem ama Gigabyte monitör önermem , hepsinin 1 sorunu çıkıyor . G24F'de coil whine vardı F2'de ise şerit pixel hatası ortaya çıktı . Bundada yeni bi kronik sorun açığa çıkar

Aslında 2k alacaktım ama şimdilik 1080p düşünüyorum belki ileride yükseltirim daha sonrasında.
DEY elektronik İtopya ile aynı bilmiyorsan. Kaliteli VA panele sahip bir monitör. Ghosting ve gecikme durumu gayet iyi. VA panel olduğu için kontrast oranı çok yüksek hikayeli oyunlarda keyif verir. Renk gamutu da yüksek. Hızlı/FPS oyunlarında strong overdrive modunda, diğer tüm kullanım senaryolarında medium overdrive modunda kullanın.

Profesyonel incelemeci tarafından onaylanmış bir model:
Buda başka bir inceleme:

Son düzenleme:
Monitörü bilmem ama Gigabyte monitör önermem , hepsinin 1 sorunu çıkıyor . G24F'de coil whine vardı F2'de ise şerit pixel hatası ortaya çıktı . Bundada yeni bi kronik sorun açığa çıkar
sorun olsa bile ürünün arkasında duruyorlar g24f2 vardı şerit pixel çıktı gönderdim g25f2 gönderdiler garanti süreside yenileniyor 2 yıl garantili

sorun olsa bile ürünün arkasında duruyorlar g24f2 vardı şerit pixel çıktı gönderdim g25f2 gönderdiler garanti süreside yenileniyor 2 yıl garantili
oha güzelmiş
hocam şimdi bendede olduda geçti gibi daha doğrusu şu anda bir şeritteki pixeller daha soluk neyse sizce değişim hala geçerli olur mu? Fotoları vs. var
Düzenleme : problem geçmemiş sadece şuan daha iyi , hocam siz garantiye gönderirken nasıl gönderdiniz ? İletişime geçtiğimde kutusu , faturası ve tüm aksesuarıyla ( sanırsam güç kablosu ) gönderin veya elden teslim edin dediler ( bunlar dışında extra bir şey gerekiyor mu o yüzden sorayım dedim )

Son düzenleme:
DEY elektronik İtopya ile aynı bilmiyorsan. Kaliteli VA panele sahip bir monitör. Ghosting ve gecikme durumu gayet iyi. VA panel olduğu için kontrast oranı çok yüksek hikayeli oyunlarda keyif verir. Renk gamutu da yüksek. Hızlı/FPS oyunlarında strong overdrive modunda, diğer tüm kullanım senaryolarında medium overdrive modunda kullanın.

Buda başka bir inceleme:
Teşekkür ederim, hemen bakıyorum

F2 Olanı Kullanma Fırsatım Oldu Uzun Bir Süre Hiçbir Sorun Yaşamadım Açıkçası Hocam .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buda başka bir inceleme:
Güzel Kaliteli VA Panel Alınır .

valla hocam bendede monitörün garantisinin bitmesine 2 ay kala başıma geldi işime geldi aslında
Yani Uzun Süre Kullanmışsın Sende Garanti Bitimine Denk Gelmesi İyi OImuş Senin Açından :)

Şans İşi Hocam Teknoloji Sende Olur Bende Olmaz Güzel Monitördü Fiyatıda İyiydi 3600 Küsüre Almıştım :peeposad:

Yani Uzun Süre Kullanmışsın Sende Garanti Bitimine Denk Gelmesi İyi OImuş Senin Açından :)

Şans İşi Hocam Teknoloji Sende Olur Bende Olmaz Güzel Monitördü Fiyatıda İyiydi 3600 Küsüre Almıştım :peeposad:
Hocam " normalde " şans işi evet ama forumda bile bu pixel probleminin 5-6 defa konusunu görmüşümdür , bu artık şans değildir . Benimkininde fiyatı güzeldi dönemine göre :pikacu:

Geri