Zelaroth
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
Bütçem 6k civarı şuanda.Ghosting yoksa bu monitöre geçmenin anlamı yok. Giriş seviyesinden giriş seviyesine geçmiş oluyorsunuz. Bütçeniz nedir?
Bütçem 6k civarı şuanda.Ghosting yoksa bu monitöre geçmenin anlamı yok. Giriş seviyesinden giriş seviyesine geçmiş oluyorsunuz. Bütçeniz nedir?
1080P mi 2K mı istersiniz?Bütçem 6k civarı şuanda.
Aslında 2k alacaktım ama şimdilik 1080p düşünüyorum belki ileride yükseltirim daha sonrasında.1080P mi 2K mı istersiniz?
Aslında 2k alacaktım ama şimdilik 1080p düşünüyorum belki ileride yükseltirim daha sonrasında.
sorun olsa bile ürünün arkasında duruyorlar g24f2 vardı şerit pixel çıktı gönderdim g25f2 gönderdiler garanti süreside yenileniyor 2 yıl garantiliMonitörü bilmem ama Gigabyte monitör önermem , hepsinin 1 sorunu çıkıyor . G24F'de coil whine vardı F2'de ise şerit pixel hatası ortaya çıktı . Bundada yeni bi kronik sorun açığa çıkar
oha güzelmişsorun olsa bile ürünün arkasında duruyorlar g24f2 vardı şerit pixel çıktı gönderdim g25f2 gönderdiler garanti süreside yenileniyor 2 yıl garantili
Teşekkür ederim, hemen bakıyorumDEY elektronik İtopya ile aynı bilmiyorsan. Kaliteli VA panele sahip bir monitör. Ghosting ve gecikme durumu gayet iyi. VA panel olduğu için kontrast oranı çok yüksek hikayeli oyunlarda keyif verir. Renk gamutu da yüksek. Hızlı/FPS oyunlarında strong overdrive modunda, diğer tüm kullanım senaryolarında medium overdrive modunda kullanın.
Profesyonel incelemeci tarafından onaylanmış bir model:
Buda başka bir inceleme:![]()
AOC 25G3ZM Mini Review (Impressions & Motion Performance) - PC Monitors
Here's a few photos of the AOC 25G3ZM - I don't think I have enough constructive things to say about it/answer to start a new thread, and it might fit in here anyway? The AOC 25G3ZM is a 24.5" 240Hz VA with a 3000:1 contrast ratio, and coverage of at least the sRGB-colour space. It ... Read Moreforum.pcmonitors.info
F2 Olanı Kullanma Fırsatım Oldu Uzun Bir Süre Hiçbir Sorun Yaşamadım Açıkçası Hocam .Monitörü bilmem ama Gigabyte monitör önermem , hepsinin 1 sorunu çıkıyor . G24F'de coil whine vardı F2'de ise şerit pixel hatası ortaya çıktı . Bundada yeni bi kronik sorun açığa çıkar
Güzel Kaliteli VA Panel Alınır .DEY elektronik İtopya ile aynı bilmiyorsan. Kaliteli VA panele sahip bir monitör. Ghosting ve gecikme durumu gayet iyi. VA panel olduğu için kontrast oranı çok yüksek hikayeli oyunlarda keyif verir. Renk gamutu da yüksek. Hızlı/FPS oyunlarında strong overdrive modunda, diğer tüm kullanım senaryolarında medium overdrive modunda kullanın.
Profesyonel incelemeci tarafından onaylanmış bir model:
Buda başka bir inceleme:![]()
AOC 25G3ZM Mini Review (Impressions & Motion Performance) - PC Monitors
Here's a few photos of the AOC 25G3ZM - I don't think I have enough constructive things to say about it/answer to start a new thread, and it might fit in here anyway? The AOC 25G3ZM is a 24.5" 240Hz VA with a 3000:1 contrast ratio, and coverage of at least the sRGB-colour space. It ... Read Moreforum.pcmonitors.info
valla hocam bendede monitörün garantisinin bitmesine 2 ay kala başıma geldi işime geldi aslındaF2 Olanı Kullanma Fırsatım Oldu Uzun Bir Süre Hiçbir Sorun Yaşamadım Açıkçası Hocam .
Yani Uzun Süre Kullanmışsın Sende Garanti Bitimine Denk Gelmesi İyi OImuş Senin Açındanvalla hocam bendede monitörün garantisinin bitmesine 2 ay kala başıma geldi işime geldi aslında
2. inceleme farklı monitör yanlış koymuşum. Bu olacak düzelttim:Teşekkür ederim, hemen bakıyorum
Hocam " normalde " şans işi evet ama forumda bile bu pixel probleminin 5-6 defa konusunu görmüşümdür , bu artık şans değildir . Benimkininde fiyatı güzeldi dönemine göreYani Uzun Süre Kullanmışsın Sende Garanti Bitimine Denk Gelmesi İyi OImuş Senin Açından
Şans İşi Hocam Teknoloji Sende Olur Bende Olmaz Güzel Monitördü Fiyatıda İyiydi 3600 Küsüre Almıştım![]()