İsimbulamajim
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,352
Yeni konu açıp beni etiketle.MSI g274qpf E2 8000 TL Samsung g65b 9500 sizce hangisi 2 k için? Biri 180 Hz diğeri 240 hz
Yeni konu açıp beni etiketle.MSI g274qpf E2 8000 TL Samsung g65b 9500 sizce hangisi 2 k için? Biri 180 Hz diğeri 240 hz
MSI g274qpf E2 8000 TL Samsung g65b 9500 sizce hangisi 2 k için? Biri 180 Hz diğeri 240 hz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Açıkçası taksit yapan bir site arıyorum genelde 3 4 taksit yapiyolar Max
Benim Önerdiğim Daha İyi Bir Alternatif Zaten Bence .Yeni konu açıp beni etiketle.
Hayır. G65B VA olmasına rağmen ghosting ve black smearing çok az. Her VA panel sorunlu değil.
Va Alma Bunu Al .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benim Önerdiğim Daha İyi Bir Alternatif Zaten Bence .
Sence Değil Mi ?
O VA Paneli Biliyorum Hocam Ama Yinede IPS Varken Tercih Edilirmi ?Hayır. G65B VA olmasına rağmen ghosting ve black smearing çok az. Her VA panel sorunlu değil.
Alıntıyı görüntüle
IPS gibi resmen. Ayrıca renk gamutu iyi ve VA olduğu kontrast oranı çok yüksek.
Rehber: Samsung G65B tercih edilir mi?
Renk gamutu. %68 rec 2020, %93.47 DCI-P3 coverage, %85 Adobe RGB coverage ve %100 sRGB coverage. Tahminimce sRGB volume değeri de %140 civarıdır. Güzel bir renk doygunluğu elde edebileceğiniz değerlere sahip 4 farklı renk uzayında da...www.technopat.net
6.999 TL'e satılan AOC 25G3ZM VA buda:
Alıntıyı görüntüle
Medium overdrive modunda, G65B kadar değil ama ghosting durumu yine VA panele göre çok iyi.
![]()
AOC 25G3ZM Mini Review (Impressions & Motion Performance) - PC Monitors
Here's a few photos of the AOC 25G3ZM - I don't think I have enough constructive things to say about it/answer to start a new thread, and it might fit in here anyway? The AOC 25G3ZM is a 24.5" 240Hz VA with a 3000:1 contrast ratio, and coverage of at least the sRGB-colour space. It ... Read Moreforum.pcmonitors.info
bu fiyat bandında daha iyi bir model var mı? 180hz altı olmasın ve görüntü kalitesi renkleri canlılığı filan benim için önemli. pivot olmasını beğendim bunu almam mantıklı olur mu?Bu da ergonomisi iyi olan modelin incelemesi, sonuçlar benzer. Büyük ihtimal tek fark ergonomi.
Pivot Olan Model Ve Olmayan Model Var Fiyat Olarak 4600 TL Olan Pivot Olmayan Model Bunu Bilerek Alın Hocam .bu fiyat bandında daha iyi bir model var mı? 180hz altı olmasın ve görüntü kalitesi renkleri canlılığı filan benim için önemli. pivot olmasını beğendim bunu almam mantıklı olur mu?
Gigabyte alabilirsin, KTC hariç bu bütçede incelemeleri bulunan modeller doğrultusunda başka her alanda fena sonuç vermeyen model görmedim. 4-5k bandında doğru düzgün monitör kalmadı, üst seviye olarak sayabileceğimiz tek model 24g24e-27g42e var. Belki birde incelemesini görmediğim başka model vardır bilemiyorum.bu fiyat bandında daha iyi bir model var mı? 180hz altı olmasın ve görüntü kalitesi renkleri canlılığı filan benim için önemli. pivot olmasını beğendim bunu almam mantıklı olur mu?
Hikayeli oyunlar yada korku oyunları oynuyorsan, dizi film vb. izliyorsan kaliteli VA panelli monitör al geç.O VA Paneli Biliyorum Hocam Ama Yinede IPS Varken Tercih Edilirmi ?
Gerçi Konsrat Oranı Olarak VA Panel Çok İyide Yinede Bilemedim .
Film Ve Dizi Olayında IPS'te İyi VA'da İyi Ama Bu Konstrast Oranı IPS Sağlasa Düşünmek Bile İstemiyorumHikayeli oyunlar yada korku oyunları oynuyorsan, dizi film vb. izliyorsan kaliteli VA panelli monitör al geç.
çok az varKullandığınız monitörün ghosting durumu nasıl?
Ozaman bu monitöre geçmenize gerek yok. Geçecekseniz kaliteli 2K bir monitöre geçin.çok az var
Ghosting yoksa bu monitöre geçmenin anlamı yok. Giriş seviyesinden giriş seviyesine geçmiş oluyorsunuz. Bütçeniz nedir?@Michael_Scofield AOC C24G1 kullanıyorum bayadır 144Hz VA panel, ghosting sorunu yok ama bu monitöre geçsem farkedilir bir fark yaratır mı sizce hocam, fiyatı iyiyken hazır sormak istedim. Genel olarak hikayeli ve bazen rekabetçi oyunlar oynuyorum.