🔥İndirim 🔥Gigabyte " GS25F2 " Full HD IPS 200 Hz Oyuncu Monitörü 🔥 4.599 TL 🔥

MSI g274qpf E2 8000 TL Samsung g65b 9500 sizce hangisi 2 k için? Biri 180 Hz diğeri 240 hz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Açıkçası taksit yapan bir site arıyorum genelde 3 4 taksit yapiyolar Max

Va Alma Bunu Al .

Yeni konu açıp beni etiketle.
Benim Önerdiğim Daha İyi Bir Alternatif Zaten Bence .

Sence Değil Mi ?

Va Alma Bunu Al .

Benim Önerdiğim Daha İyi Bir Alternatif Zaten Bence .

Sence Değil Mi ?
Hayır. G65B VA olmasına rağmen ghosting ve black smearing çok az. Her VA panel sorunlu değil.
Desktop Screenshot 2025.04.27 - 15.33.02.93.webp

IPS gibi resmen. Ayrıca renk gamutu iyi ve VA olduğu kontrast oranı çok yüksek.

6.999 TL'e satılan AOC 25G3ZM VA buda:
IMG_20250715_172925.webp

Medium overdrive modunda, G65B kadar değil ama ghosting durumu yine VA panele göre çok iyi.

Hayır. G65B VA olmasına rağmen ghosting ve black smearing çok az. Her VA panel sorunlu değil.
Alıntıyı görüntüle
IPS gibi resmen. Ayrıca renk gamutu iyi ve VA olduğu kontrast oranı çok yüksek.

6.999 TL'e satılan AOC 25G3ZM VA buda:
Alıntıyı görüntüle
Medium overdrive modunda, G65B kadar değil ama ghosting durumu yine VA panele göre çok iyi.
O VA Paneli Biliyorum Hocam Ama Yinede IPS Varken Tercih Edilirmi ?

Gerçi Konsrat Oranı Olarak VA Panel Çok İyide Yinede Bilemedim .

Bu da ergonomisi iyi olan modelin incelemesi, sonuçlar benzer. Büyük ihtimal tek fark ergonomi.
bu fiyat bandında daha iyi bir model var mı? 180hz altı olmasın ve görüntü kalitesi renkleri canlılığı filan benim için önemli. pivot olmasını beğendim bunu almam mantıklı olur mu?

bu fiyat bandında daha iyi bir model var mı? 180hz altı olmasın ve görüntü kalitesi renkleri canlılığı filan benim için önemli. pivot olmasını beğendim bunu almam mantıklı olur mu?
Pivot Olan Model Ve Olmayan Model Var Fiyat Olarak 4600 TL Olan Pivot Olmayan Model Bunu Bilerek Alın Hocam .

Gayet Güzel Bir Monitör Alınır .

Gigabyte alabilirsin, KTC hariç bu bütçede incelemeleri bulunan modeller doğrultusunda başka her alanda fena sonuç vermeyen model görmedim. 4-5k bandında doğru düzgün monitör kalmadı, üst seviye olarak sayabileceğimiz tek model 24g24e-27g42e var. Belki birde incelemesini görmediğim başka model vardır bilemiyorum.

Hikayeli oyunlar yada korku oyunları oynuyorsan, dizi film vb. izliyorsan kaliteli VA panelli monitör al geç.
Film Ve Dizi Olayında IPS'te İyi VA'da İyi Ama Bu Konstrast Oranı IPS Sağlasa Düşünmek Bile İstemiyorum :)

@Michael_Scofield AOC C24G1 kullanıyorum bayadır 144Hz VA panel, ghosting sorunu yok ama bu monitöre geçsem farkedilir bir fark yaratır mı sizce hocam, fiyatı iyiyken hazır sormak istedim. Genel olarak hikayeli ve bazen rekabetçi oyunlar oynuyorum.

@Michael_Scofield AOC C24G1 kullanıyorum bayadır 144Hz VA panel, ghosting sorunu yok ama bu monitöre geçsem farkedilir bir fark yaratır mı sizce hocam, fiyatı iyiyken hazır sormak istedim. Genel olarak hikayeli ve bazen rekabetçi oyunlar oynuyorum.
Ghosting yoksa bu monitöre geçmenin anlamı yok. Giriş seviyesinden giriş seviyesine geçmiş oluyorsunuz. Bütçeniz nedir?

Geri