Arama sonuçları: *

1. D

Asus Tuf K7’den Corsair K70 MK 2’ye gecmeli miyim?

2 haftadır kullanıyorum, klavye çok güzel tavsiye ederim. K7 hakkında bir bilgim yok.
  2. D

Vok friday 2 de wifi kullanmak için ne almalıyım?

kötüymüş, teşekkür ettim
  3. D

Vok-Friday 2 Cpu sıcaklığı 80 dereceleri görüyor.Sizce sorunu ne olabilir?

arkadaşlar vok-2 de fanların rgb ışıklandırmasını kapatmanın bir yolu var mı?
  4. D

Vok friday 2 de wifi kullanmak için ne almalıyım?

Arkadaşlar kasa fanı RGB kapatmasını bilen var mı?
  5. D

Monitör Arayanlar İçin Önerilerim

Hayırlı uğurlu olsun hocam
  6. D

gıcırdama kronik sorunu vs varmış diye biliyorum, o yüzden g24f-2 modelini 2022 de çıkarıp hatalarını düzeltip bi üstüne koyup çıkartmışlar. Ona rağmen gayet alınabilir bir monitör, forumda da çok fazla kişi kullanıyor. 1670618983 Peşin fiyata 6 taksit yapıyorlar. Kredi kartın varsa
  7. D

hocam fiyat olarak gerçekten çok uygun 3100 bu özelliklere, satabilirim diyorsan değerlendirilebilir bence. Zaman sorunu olmasa monitör gelince detaylı incelemesini yapardım.
  8. D

Ben aldım geçtim, sayısız monitör araştırdım inceledim fakat bunu n7cati ye güvenerek bakmadan aldım. G24f-2 en mantıklısı gelmişti fakat stok yok.
  9. D

Yükseklik ayarı olmaması çok sinir bozucu bi olay olduğu için direk elemiştim onun haricinde gayet güzel monitör
  10. D

https://www.trendyol.com/lenovo/g24-20-23-8-0-5ms-144hz-hdmi-display-amd-freesync-premium-wled-ips-gaming-monitor-66cfgac1tk-p-338525071?merchantId=104683&v=tek-ebat&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_urun_listeleme&adjust_tracker=uv21fv4_za1u3cm&adjust_campaign=epey_urun_listeleme...
  11. D

Ips Panel + 165 Hz , Yarı Pivot + 0.5 Ms + 350 CD Parlaklık ; Harika Ötesi (3559₺) ; https://www.hepsiburada.com/lenovo-g24-20-23-8-0-5ms-165-hz-hdmi-display-amd-freesync-premium-ips-panel-wled-gaming-monitor-66cfgac1tk-p-HBCV00002QYDVL hocam bunu alıyorum, normalde g24f-2 yi bekleyecektim ama...
  12. D

Asus VG258QR 165 HZ Çözünürlük

Hocam sabah iade ettim, ölü pikselden dolayı. Biraz geç kaldık, teşekkür ederim yine de 😅
  13. D

Çözüldü✓ VG258QR monitörde Ölü Piksel ve Görünen Pikseller

Çok teşekkür ederim. Umarım dediğiniz gibi aydınlığa çıkarız. Artık siyaseti bile geçti bu düzen alışkanlık haline geldi. Forumda destek olan herkese, kader ortaklığı yaşadığım @AltugÖzdmr e ayrıca teşekkür ederim, en ufak bi konuda bile yalnız olmadığını bilmek güzel.
  14. D

Sabahın 10unda vatanın kapısına dikildim, beraber çalıştığım iş arkadaşıma kapılar kapalıyken resim attım olaydan haberi vardı zaten. Teknik servisle konuşmaya çıktım tekrardan geçiştirdi ve gönderdi beni. Dış kapıda iş arkadaşımı gördüm( kendisi nüfuzlu biri) dedi gel beraber girelim. Müdüre...
  15. D

Sanırım sorun çoğunlukla çalışan kişilerin yetersizliği ve vurdumduymazlığı. Aartık THHye kadar yolu var.
  16. D

@AltugÖzdmr hocam çok sevindim senin adına ama maalesef ben zaten bıraktım tokat şubesine(başka şubeye gitme ihtimalimde yoktu zaten) haber yok şimdilik yarın sabah sormaya gideceğim. Benim monitörü büyük ihtimalle asus a gönderdiler. Umarım sizinki gibi sonuç alırım.
  17. D

bende öyle biliyordum birebir aynı monitör mağazadan aldım, ölü piksel çıkıp gittiğimde dedi ki öyle BİR HAKKIN YOK servise göndereceğim 23 işgünü içinde döneceğiz. 1670263412 takipteyim ortağım seni umarım çözeceğiz hep beraber.
  18. D

Çözüldü✓ Gami̇ng.gen.tr 7 Gündür Kargoya Veri̇lmi̇yor !

Cumartesi günü gecesi klavye sipariş vermiştim gaminggen, bu sabah kargoya verilmiş.
  19. D

Gelbura.com güzelliği ❤️

maalesef istanbulda değilim, free sync özelliği olmaması biraz tedirgin etti
  20. D

Gelbura.com güzelliği ❤️

spardox nasıl monitör acaba, özellikleri gayet güzel duruyor fakat hakkında yorum bulamadım.
Top Bottom