n7cati
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,212
- İsim
- Necati
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayırlı olsun inşallah ölü pixel vs çıkmaz uğraştırmaz sizi güle güle kullanınalacak arkadaşlar için aynı satıcı trendyolda daha ucuzLENOVO G24-20 23.8" 0.5ms 144hz Hdmı Display Amd Freesync Premium Wled Ips Gaming Monitör 66cfgac1tk Fiyatı, Yorumları - Trendyol
LENOVO G24-20 23.8" 0.5ms 144hz Hdmı Display Amd Freesync Premium Wled Ips Gaming Monitör 66cfgac1tk yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
monitör zaten 144hz aşırtma ile 165 oluyor ilan farkı bundan kaynaklı
Mesaj otomatik birleştirildi:
@n7cati hocam çok teşekkürler aldım. Olmasan daha da sürenecektim, adamsın <3
Hocam birde hız aşırtma ile pek bir fark olmuyor yani bir zararı yok normal 165hz oluyor, bendeki monitörde öyle normalde 144 , hız aşırtma ile 165 oluyor .alacak arkadaşlar için aynı satıcı trendyolda daha ucuzLENOVO G24-20 23.8" 0.5ms 144hz Hdmı Display Amd Freesync Premium Wled Ips Gaming Monitör 66cfgac1tk Fiyatı, Yorumları - Trendyol
LENOVO G24-20 23.8" 0.5ms 144hz Hdmı Display Amd Freesync Premium Wled Ips Gaming Monitör 66cfgac1tk yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
monitör zaten 144hz aşırtma ile 165 oluyor ilan farkı bundan kaynaklı
@n7cati hocam çok teşekkürler aldım. Olmasan daha da sürenecektim, adamsın <3
Birde sanırım bendekini satıp lenovoyu alacağım bendeki vg249q1a , yükseklik ayarı olmadığı için ve nits 250 olduğu için açıkçası biraz yetersiz kalıyor şuan ne yapsam diye düşünüyorum valla
Bu monitör bende var hocam ama nits 250 ve yükseltme alçaltma özelliği yok şuan lenovoyu alıp bunuda satmayı düşünüyorum emin değilim amaAynen bende farkettiim yazıyordum ayrıca %3 satıcı kuponnu var tam 3.103 TL ye geliyor .
bunun yerine tercih etsemmi bilemedim