Neler Yeni

Monitör Arayanlar İçin Önerilerim

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
alacak arkadaşlar için aynı satıcı trendyolda daha ucuz
monitör zaten 144hz aşırtma ile 165 oluyor ilan farkı bundan kaynaklı
Mesaj otomatik birleştirildi:

@n7cati hocam çok teşekkürler aldım. Olmasan daha da sürenecektim, adamsın <3
Hayırlı olsun inşallah ölü pixel vs çıkmaz uğraştırmaz sizi güle güle kullanın 🥰

alacak arkadaşlar için aynı satıcı trendyolda daha ucuz
monitör zaten 144hz aşırtma ile 165 oluyor ilan farkı bundan kaynaklı

@n7cati hocam çok teşekkürler aldım. Olmasan daha da sürenecektim, adamsın <3
Hocam birde hız aşırtma ile pek bir fark olmuyor yani bir zararı yok normal 165hz oluyor, bendeki monitörde öyle normalde 144 , hız aşırtma ile 165 oluyor .

Birde sanırım bendekini satıp lenovoyu alacağım bendeki vg249q1a , yükseklik ayarı olmadığı için ve nits 250 olduğu için açıkçası biraz yetersiz kalıyor şuan ne yapsam diye düşünüyorum valla

Aynen bende farkettiim yazıyordum ayrıca %3 satıcı kuponnu var tam 3.103 TL ye geliyor .
bunun yerine tercih etsemmi bilemedim
Bu monitör bende var hocam ama nits 250 ve yükseltme alçaltma özelliği yok şuan lenovoyu alıp bunuda satmayı düşünüyorum emin değilim ama

dtyaso

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
yasin acar
hocam fiyat olarak gerçekten çok uygun 3100 bu özelliklere, satabilirim diyorsan değerlendirilebilir bence. Zaman sorunu olmasa monitör gelince detaylı incelemesini yapardım.

ParlaMert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Mert
Hayırlı olsun inşallah ölü pixel vs çıkmaz uğraştırmaz sizi güle güle kullanın 🥰

Hocam birde hız aşırtma ile pek bir fark olmuyor yani bir zararı yok normal 165hz oluyor, bendeki monitörde öyle normalde 144 , hız aşırtma ile 165 oluyor .

Birde sanırım bendekini satıp lenovoyu alacağım bendeki vg249q1a , yükseklik ayarı olmadığı için ve nits 250 olduğu için açıkçası biraz yetersiz kalıyor şuan ne yapsam diye düşünüyorum valla

Bu monitör bende var hocam ama nits 250 ve yükseltme alçaltma özelliği yok şuan lenovoyu alıp bunuda satmayı düşünüyorum emin değilim ama
Valla bende sipariş geçiyorum şimdi Lenovouyu dha f/p yok gibi.
Trendyolda peşin ödemeye kapmanya yapan banka varmı ona bakıyorum (nayss-paycell vb.)

dtyaso

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
yasin acar
gıcırdama kronik sorunu vs varmış diye biliyorum, o yüzden g24f-2 modelini 2022 de çıkarıp hatalarını düzeltip bi üstüne koyup çıkartmışlar. Ona rağmen gayet alınabilir bir monitör, forumda da çok fazla kişi kullanıyor.

Valla bende sipariş geçiyorum şimdi Lenovouyu dha f/p yok gibi.
Trendyolda peşin ödemeye kapmanya yapan banka varmı ona bakıyorum (nayss-paycell vb.)
Peşin fiyata 6 taksit yapıyorlar. Kredi kartın varsa

ParlaMert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Mert
gıcırdama kronik sorunu vs varmış diye biliyorum, o yüzden g24f-2 modelini 2022 de çıkarıp hatalarını düzeltip bi üstüne koyup çıkartmışlar. Ona rağmen gayet alınabilir bir monitör, forumda da çok fazla kişi kullanıyor.

Peşin fiyata 6 taksit yapıyorlar. Kredi kartın varsa
Teşekkürler patlattım bi tane 3.103 TL den hayırlı olsun diyelim ikimizide :) Sorun değil peşin geçtim Enparadan.

paleira

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
ömer

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Lenovo yada bunu almanızı kesinlikle öneririm , ikiside şuan f/p olarak çok iyi bence

Teşekkürler patlattım bi tane 3.103 TL den hayırlı olsun diyelim ikimizide :) Sorun değil peşin geçtim Enparadan.
Hayırlı olsun hocam sizede bende alıcam galiba şimdi 😂

ParlaMert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Mert
Lenovo yada bunu almanızı kesinlikle öneririm , ikiside şuan f/p olarak çok iyi bence

Hayırlı olsun hocam sizede bende alıcam galiba şimdi 😂
Al gitsin reis :D Birde Lenovo linki trendyol olarak güncellesen daha iyi olur. Almak isteyenler faydalanır.

MOH1KAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ali İhsan Dur
Yaklaşık 10 gündür fiyatları takip ediyorum, kasım fırsatlarını da kaçırmıştım. Şuanda Lenovo en mantıklı karar geldi. Aldım bende bir tane :)

Top Bottom