Arama sonuçları: *

1. M

Dark Freezer X123 Kule Tipi Soğutucu UFAK TEST YAPTIM VE TAVSİYEM 25 DERECE FARK

Evet çıkıyor benim şansa önceki pc sahibi almış :D Neyseki hallettik 1733341813 Teşekkür ederim :) 1733342077 Bu arada montaj yaparken ekran kartını söktüm ve fanda iki adet çentik var ilk önce kasanın üst kısmındakini taktım daha sonra telefonun fenerini açtım ve kasanın içini aydınlatacak...
  2. M

Dark Freezer X123 Kule Tipi Soğutucu UFAK TEST YAPTIM VE TAVSİYEM 25 DERECE FARK

Merhaba arkadaşlar soğutucu bugün geldi montajı yaptım çok rahat taktım takamayanlar olmuş sizlere deneyimimden bahsetmek istiyorum almayı düşünen arkadaşlara fikir olur Öncelikle amatör bir anlatım olacak ilk olarak bilgisayarımı zamanında ikinci el aldım ve içerisindeki bileşenlerin...
  3. M

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Bayağı Bayağıdır stok gelmedi
  4. M

1000-1500 arası klavye

kablo type-c diğer ucu usb kablolu kullanacaksanız problem olmaz ki üzerinde 2.4ghz alıcısı ile geliyor pc de bluetooth var ise bluetooth ile de bağlayabilirsiniz bir düşünün derim
  5. M

Alıp deneyesim var ama çok pahalı arkadaş klavyeden daha pahalıya geliyor
  6. M

Yalnız siyah klavyeyle ne güzel olur satmayı düşünüyor musun :D
  7. M

Temudan Teknolojik ürün neler alınabilir

Sanırım bu soru bana sepetimdeki ürünü alacağım diyorum ama biraz pahalı arkadaşıma %20 indirim sağlamışsınız banada verirseniz almak isterim dedim ilk başta promosyonlara katılın vs dedi anladım dedim yardımcı olamayacaksınız ürünü alamayacağım maalesef deyince %20 kupon tanımlamamı ister...
  8. M

bırakmışlar :) 1733130534 müşteri hizmetleri ile 5dk boğuştuktan sonra %20 kupon aldım öncedende 110tl kredi almıştım 1034tl ye geldi :D
  9. M

Bu arada fiyat belirtmemişsiniz 1733126377 Bende bugün aldım beyazını :)
  10. M

Macbook air 2020 kullanıyorum temu dan şeffaf koruyucu kılıf aldım çok memnunum, ekran koruyucu jelatini aldım çizilmesin diye oda kaliteli sayılır cam alsaydım daha iyi olurdu biraz benden kaynaklı hava kabarcıkları kaldı, birde touchpad için koruyucu jelatin aldım ve son olarak 2 adet type-c...
  11. M

🔥İndirim EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 817 TL

arasındaki farkı merak ediyorum x15 1000 tl ye geliyor bana alıp kullanacağım ama ilana 1500 e sallayasın var ne diyorsunuz hakkı nedir x15in almaya değer mi muadilleri kaç para kapalı kutu kaça gider birde sizce hangi renk :D
  12. M

Çok güzel duruyor fiyatı ne kadardı stopu bittiğinde tekrar stoğa girdimi hiç ve en son ne zaman stok bitti
  13. M

1000 tl ye alabiliyorum şuan :) değer mi sence artı olarak siyahın çizgileri var gen yanıyor ama beyaz renginde yok beyaz daha al benili geldi bana sizce hangi renk :)
  14. M

Beyler x15 siyah mı beyaz mı sizce ve alıp satmaya alınır mı ne diyorsunuz 20 sayfa okuyamadım helal edin :)
  15. M

İnceleme 🔥 Aula F75 İnceleme 🔥

1 hafta oldu yarısına gelmedi akşam iş çıkışı 2-3 saat kullanıyorum genel olarak iyi daha da 1-2 ay gider yoğun kullananlar 1 hafta gittiğini söylüyor
  16. M

🔥İndirim Anker Q21İ NC Bluetooth Kablosuz Kulaklık 🔥1.299 TL

Kulaklığı alalı 1-2 ay olmuştur açıkçası indirim kovalamadım fiyatı kulaklığın performansına göre normal olduğu için aldım diyelim :D
  17. M

Yardım Samsung mu iPhone mu ?

İphone alırdım
  18. M

XDrive 15'li Plus mı yoksa Hawk Gaming Chair Fab V4 mü ?

Merhaba birkaç sorum olacak oyuncu koltuğu almak istiyorum sizlerin kullanıcı yorumlarınızı ve fikirlerinizi merak ediyorum başlıkta görmüş olduğunuz iki model arasında kaldım Sizce hangisi ve neden ? xdrive , peşin fiyatına 6 taksit ile alabiliyorum ve yorumlar genel olarak iyi gibi Hawk ...
  19. M

❌İndirim Bitti! Pazarama - Powertec TR-758 Tıraş Makinesi - 550TL

684 tl sepette nasıl 550 e alabilirim
Top Bottom