maviİisyan
80+
- Reaksiyon skoru
- 70
merhaba şimdi bunu okadar insan sipariş etmiş ama türkçe incelem yok bulamadım kutu içinden usb dongle cıkıyormu yada ne cıkıyor
alan kulanan memnunmu kafada deli sorular
Bugün geldi usb dongle çıkıyor çok beğendim beyazını aldım yanına siyah çekmeyi düşünüyorummerhaba şimdi bunu okadar insan sipariş etmiş ama türkçe incelem yok bulamadım kutu içinden usb dongle cıkıyormu yada ne cıkıyoralan kulanan memnunmu kafada deli sorular
Bende bugün gördüm beyazın stok yoktu alırken keşke beyazı bekleseymişimResmi sitesinde de adı bu renk seçeneğinin adı Starfield olarak geçiyor, %90 lisanslı yada izinli olduğunu düşünüyorum. Çok alakasız çakma değişik gamepad'lerde direkt çalma vs mümkünde bu adamlar biraz daha adı low bütçe de bilinen marka olduğu için resmi sitesinde falan Starfield adında bu renk paletini kullanamaz diye düşünüyorum.
Ara ara stok geliyorBende bugün gördüm beyazın stok yoktu alırken keşke beyazı bekleseymişim
Hocam alırken beyazın stok yoktu siyahtan çektim bende belki stok bitmiştir falan diye sağlık olsunAra ara stok geliyor
Stokta varmış zatenAra ara stok geliyor
Hayırlı olsun memnun kalırsınız umarımHocam alırken beyazın stok yoktu siyahtan çektim bende belki stok bitmiştir falan diye sağlık olsun
Starfield diye demişler beyazına kendi sitelerinde bugün gördüm ama neyse kol aynı kol sonuçtaStokta varmış zatensiyahıda güzel açıkçası
2 gündür havaalanında duruyor pes atıyolar sanırımbende beyazını çektim. cumartesi gelecek. tadına bakalım bi .
Benim beyaz X15 yarın gelir büyük ihtimal bakalım 2C'ye göre nasıl.bende beyazını çektim. cumartesi gelecek. tadına bakalım bi .
Hayırlı olsun hocam umarım benimde altı geniş bi masam olur
İnşallah ayakları sağlam olsun yoksa çok sallanıyorHayırlı olsun hocam umarım benimde altı geniş bi masam olur