❌İndirim Bitti! EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 800 TL

Ürün degsetul vahşet ya bu fiyata bedava sevdim
IMG-20241212-WA0061.jpg

2 tane aldım evde yatıyor gamepadler driver kurulu nereden oluyor bunun ışıklar falan filan

bide bana gamepad tutucu lazım olacak :D masaya bırakıyorum öyle
Masada telefon tutucu gözüme çarptı valla on numara oldu artık gamepadin tutucusu oldu :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 tane aldım evde yatıyor gamepadler driver kurulu nereden oluyor bunun ışıklar falan filan
DRİVER indirmedim tuş kombinasyonu ile değişiyor ışıkları en üst yuvarlak tuşun altında iki tane tuş var soldaki tuşa basılı tutarken sol alttaki artı şeklinde olan yön tuşlarıyla ışık renklerini ayarlayabiliyorsun bunun gibi motor titreşimini vs değiştirebilme modları var sanırım yabancı biri youtube ye inceleme çekip atmış oradan görmüştüm izleyip öğrenebilirsin veya bir çılgınlık yapıp kitapçığına göz gezdirebilirsin :D

Masada telefon tutucu gözüme çarptı valla on numara oldu artık gamepadin tutucusu oldu :D

DRİVER indirmedim tuş kombinasyonu ile değişiyor ışıkları en üst yuvarlak tuşun altında iki tane tuş var soldaki tuşa basılı tutarken sol alttaki artı şeklinde olan yön tuşlarıyla ışık renklerini ayarlayabiliyorsun bunun gibi motor titreşimini vs değiştirebilme modları var sanırım yabancı biri youtube ye inceleme çekip atmış oradan görmüştüm izleyip öğrenebilirsin veya bir çılgınlık yapıp kitapçığına göz gezdirebilirsin :D
bende telefon tutucu kulanıyorum :)

paylaşsana linkini bizde bi izliyelim verdim sipariş bende

Çok güzel duruyor. Bir yerde beklettiğim parayı alıp atm'den yatırdım fakat çoktan stok tükenmişti. Çok gömen olduğu için iyiki almamışım modundaydım ama şimdi tam tersi keşke alabilyseydim moduna geçtim. Hayırlı olsun tekrardan.
stokta var şuan 2 renkte üstad

Bu listedekiler harici almayacaksan X15 alabilirsin daha güncel cihaz
2. sıradaki gamesir novayı kesinlikle alma tetikleri buton şeklinde kademeli değil yani
gamesir t4 pro yerine gamesir t4 cyclone pro al mekanik butonları var ayrıca gamesirler ile mobilde gamepad uyumlu olmayan oyunlara gamesir uygulaması aracılığıyla tuş atayabiliyorsun x15 de yok bu özellik

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,657
Üyeler
184,196
Son üye
ardacr57
Geri