Arama sonuçları: *

1. DrankillerTR

EPOMAKER x AULA F99 PRO Black (Side-Printed) Almak istiyorum

Biraz daha araştırıp bakıp düşünüp son olarak bunu almaya karar verdim. https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-coverzone-ajazz-ak35i-v3-kablosuz-mekanik-oyuncu-si-gasket-govde-yapisi-dinamik-rgb-tft-ekranli-siyah-avakado-switch-fiyati,924026016.html
  2. DrankillerTR

Önerin için çok teşekkür ederim aklımı çelmedi değil fakat aynı kalitede olurmu aura ile, klavye kalite konusunda pek bilgim yok açıkcası. Yabancı birkaç arkadaşım var ve aura yı çok fazla övdüler.
  3. DrankillerTR

Başlıkta da belirttiğim gibi EPOMAKER x AULA F99 PRO Black (Side-Printed) almak istiyorum kendi sitesinde 90 dolar gibi bir fiyatı var ve 30 euro nun çok üzerinde, baya bir araştırdım herkesin forumuna yorumuna baktım "faturayı düşük göstert, yunexpress ile getirt, ptt kargo tarafından...
  4. DrankillerTR

Çözüldü✓ İntel i5 11400H işlemci AŞIRI ısınma sorunu

Yok dostum, monster ısınan bir laptop değil yukarda da dediğim gibi rame yazamadığı verileri sürekli işlemeye çalışmakdan dolayı ısınıyormuş şuan çok rahat 4 ghz ve üstünde 70 derecelerde (maksimum yükde) çalışıyor.
  5. DrankillerTR

Kanka ben çözdüm o sorunu bizde 8gb ram vardı 2 hafta önce onu 16 yaptık sıkıntı kalmadı. Sıkıntı da şurdan kaynaklanıyo şimdi işlemci kaplamasıdır osudur busudur oyundaki verileri işleyip Ram e yazıyor ram deki 8gb doluncada daha fazla veri yazamadığı için sürekli yazamadığı verileri işlemeye...
  6. DrankillerTR

Kampseti.com güvenilir mi

Airsoft silah hocam ne ruhsatı :) Güvenli olup olmadığı ile ilgili bilgisi olan varsa yazar umarım bende Tüfek almayı düşünüyorum aynı siteden.
  7. DrankillerTR

Konu Aktif dostlar varsa bilgisi, çözümü olan bekliyorum.
  8. DrankillerTR

Dostlar cihaz Abra A5 v17.2 şuana dek bu işlemcinin sıkıntı çıkartdığı sadece 2 oyun oldu birisi Nfs Heat, diğeride Dying Light 1. Hadi dicem belki NFS Heat ağır yeni nesil sayılabilecek bir oyunda Dying Light 1 de de aynı sorunun olması çok saçma yardım ederseniz sevinirim. Bu ısınma sorunundan...
Geri