Arama sonuçları: *

1. minidesp

Sürekli uyku uyku açlığı

Alile hekimi mantıklı olabilir bence. derdini bi ona anlat bakalım en kötü ne yapman gerektiğini söyler
  2. minidesp

Ubuntu 23.10 Bumblebee kuramıyorum

Selamlar, ubuntu 23.10 laptopumda iki adet ekran kartı var birisi işlemcinin yanında gelen amdgpu diğeri ise rtx 3050m çoğu forumu dolaştım ancak genel olarak bumblebee'yi intel ve nvidia ekran kartları için kuruyorlar. şuan nvidia driver 535 kurulu ve sistemim ekran kartını görüyor fakat rtx...
  3. minidesp

CS:GO güçlü bilgisayarda kasıyor hissiyatı

hocam 1 ve 2 arasında küsürataları gidip geliyor ama silah falan ateşleyince 7 8 e kadar çıkıyor rengi kırmızı oluyor sanırım sıkıntı burda. bu arada botlarla girip baktım normal maçta farklı olmuyordur umarım 1692737580 ben pek memnun kalmadım ya genel olarak rtx açtığım oyunlarda fps 30 40 ı...
  4. minidesp

hocam kesinlikle haklısın ama benim merak ettiğim diğer oyunlarda böyle bir hissiyat yaşamıyorum neden sadece cs:go da. ayrıca ateş etmeye başladığım andan itibaren fps 200 den 60 a 70 e iniyor bunun sebebi nedir ki
  5. minidesp

Laptopu daha yeni aldım, fan temizliği vs değilde alüminyum bir kasaya sahip laptop. ısınma sorunuda doğal olarak oluyor
  6. minidesp

hocam laptop bir yerden geçti elime o yüzden bir bilgim yok. kapağınıda açmadım o yüzden bilmiyorum ama tahminimce tek slot 16 gb ram vardır
  7. minidesp

hayır valorantta yeterince akışkan oynayabiliyorum zaten öyle profesyonel bir şey aramıyorum eski laptopumda 60 hz'di ve onda yeterince keyif alıyordum. bu arada sistemde ssd var ve şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım disketimle
  8. minidesp

Zyxel modemde youtube kısıtlı modu kapatamıyorum

teşekkür ederim, araştırdığım kadarıyla herkes ya hattının kayıtlı olduğu uygulamadan yapıyordu yada webden yapıyordu, ondan dolayı orda arıyorum çözümü ben
  9. minidesp

Laptopum da i7 11.nesil , RTX 3050 ve 16 GB ram bulunuyor ancak 60hz bir ekrana sahibim. yine de diğer oynadığım oyunlara nazaran (Cod, Battlefield ve valorant gibi) CS:GO kasma hissiyatı veriyor ve ayrıca durmadan fps drop yiyorum(250'den 80'e kadar düşüyor FPS). Böyle bir sistemde tabii ki ssd...
  10. minidesp

hocam internetten modem ayarlarına baktım da güvenli internet, ebeveyn profili vs hepsi kapalı teker teker denedim ama kapanmıyor. yinede tavsiyen için teşekkürler, deneyeceğim
  11. minidesp

bir çok araştırma yaptım lakin millenikom interneti için kullandığım zyxel modeminin ayarlarında bu güvenlik ayarını bulamadım. Youtube da kısıtlı modu kapatamıyorum. Daha önce aynı modemi Türknet te kullanmıştım lakin böyle bi olayla daha önce karşılaşmamıştım. mecbur kendi mobil verimi...
Geri