Arama sonuçları: *

1. gokbiloz

TP-Link Archer T9UH Adaptör Ayarlarım Nasıl Olmalı?

Olayı tesadüfen yeni wireless adaptör arayışına girip Hepsiburadada yine TPlink'in başka bir pcie modelini alıp kullanan bir arkadaşın yorumuyla çözdüm. Kendisinin haberi olmayacak belki ama çok teşekkür ediyorum. Bir yılı geçti çözümü bulamıyordum ve masa üstü bilgisayarı kullanmak istemiyordum...
  2. gokbiloz

Keenetic Hero DSL hocam. Evde tablet olsun cep telefonu olsun hepsinde stabil hız mevcut. 100 mbps internet kullanıyorum ama 93mbps veriyorlar ve Wifi de bu hızı alıyorum. Bir tek bu wifi adaptörler sıkıntı. Asusta hızı alıyorum ama gelin görün ki onda da durmadan bu ağa bağlanılamıyor uyarısı...
  3. gokbiloz

Benim bu wireless adaptör sorunum maalesef bitmiyor. Tplink'de ne yaptıysam hız dalgalanıyor takılıyor sıfırlanıyor sonra yeniden yükseliyor. Bu arızalı diye gittim Asus USB-AC58 1300 aldım onda da bu ağa bağlanılamıyor arızası verip duruyor. Bir türlü yüzüm gülmüyor. Modeme uzak olmasa masa...
  4. gokbiloz

Çok teşekkürler.
  5. gokbiloz

Merhabalar. Bende bu wireless adaptör ile sorun yaşıyorum ve sitesinde 2018'e ait driver mevcut. Rica etsem bana da 2020 olan driver'ı gönderebilir misiniz @EFI Shell
Top Bottom