Neler Yeni

TP-Link Archer T9UH Adaptör Ayarlarım Nasıl Olmalı?

gokbiloz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Gökhan
Kullandığınız modem ve varsa router vs modelini yazar mısın?
Keenetic Hero DSL hocam. Evde tablet olsun cep telefonu olsun hepsinde stabil hız mevcut. 100 mbps internet kullanıyorum ama 93mbps veriyorlar ve Wifi de bu hızı alıyorum. Bir tek bu wifi adaptörler sıkıntı. Asusta hızı alıyorum ama gelin görün ki onda da durmadan bu ağa bağlanılamıyor uyarısı veriyor. Uçak moduna alıp kapatıyorum kendine geliyor ama yine oluyor. Ağ bağdaştırıcı ayarlarını denedim, google da önerilen cmd üzerinden bir şeyler var onları denedim biosu kurcaladım vs yok yani düzelmiyor. Modem güvenlik biçimini değiştirip denedim falan sonuç yok.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Semih Boran
Keenetic Hero DSL hocam. Evde tablet olsun cep telefonu olsun hepsinde stabil hız mevcut. 100 mbps internet kullanıyorum ama 93mbps veriyorlar ve Wifi de bu hızı alıyorum. Bir tek bu wifi adaptörler sıkıntı. Asusta hızı alıyorum ama gelin görün ki onda da durmadan bu ağa bağlanılamıyor uyarısı veriyor. Uçak moduna alıp kapatıyorum kendine geliyor ama yine oluyor. Ağ bağdaştırıcı ayarlarını denedim, google da önerilen cmd üzerinden bir şeyler var onları denedim biosu kurcaladım vs yok yani düzelmiyor. Modem güvenlik biçimini değiştirip denedim falan sonuç yok.
Ne yazık ki sebebini ben de bilemiyorum.

gokbiloz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Gökhan
Olayı tesadüfen yeni wireless adaptör arayışına girip Hepsiburadada yine TPlink'in başka bir pcie modelini alıp kullanan bir arkadaşın yorumuyla çözdüm. Kendisinin haberi olmayacak belki ama çok teşekkür ediyorum. Bir yılı geçti çözümü bulamıyordum ve masa üstü bilgisayarı kullanmak istemiyordum kopmalardan hız düşüklüğünden vs. Ve gidip Asus'un adaptörünü de almıştım. Eğer TPlink wireless adaptör alıp kopma donma vs yaşayan olursa eklediğim ayarları görev yöneticisinden disable yapsın. Sorun çözülüyor.

Ekler

• Screenshot_20221204_201145_Hepsiburada.jpg
    Screenshot_20221204_201145_Hepsiburada.jpg
    498.4 KB · Hit: 39
  • Screenshot_20221204_201148_Hepsiburada.jpg
    Screenshot_20221204_201148_Hepsiburada.jpg
    493.7 KB · Hit: 35
Top Bottom