Arama sonuçları: *

• Users: Enzh
  • Order by date
  1. Enzh

Görüntü Gelmiyor Bios'tan olabilir mi?

evet flashtan deneyeceğim yaptım bir kere ama yapacak bir şey yok.
  2. Enzh

laptop işlemcisi taktım olmadı
  3. Enzh

3. nesil intel işlemci olur mu?
  4. Enzh

Tabi ki, Tabi Ki, Anakart: Gigabyte B450M H AMD B450 Soket AM4 DDR4 3600(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart Ekran Kartı: Sapphire PULSE Radeon RX 6700 11321-02-20G 160 Bit GDDR6 10GB Ekran Kartı Ram: Team T-Force Delta RGB Black 16GB (2x8GB) 3600MHz İşlemci:Amd Ryzen 5 5600 sistem şuanda...
  5. Enzh

bir şey soracağım, biosu başka bilgisayardan flaşa yükleyip başlatsam sistem çalışır mı?
  6. Enzh

Yardım Binance'dan 500 dolar çekersem vergi öder miyim?

Hayır ödemezsin ancak binance komisyon kesebilir.
  7. Enzh

Görüntü yok Yardımcı Olur Musunuz?

Merhabalar arkadaşlar bilgisayarı yeni topladım, çalışıyor ancak görüntü gelmiyor ssd den dolayı olabilir mi bir sorunu daha var rest düğmesi sadece Usb portlar işliyor. Acilen yardımınıza ihtiyacım var.
  8. Enzh

Bilgisayar Toplama da yardım

Kasaya güç verince direkt her led yanıyor, çalışıyor 1 sn hemen kapanıyor. SSD sata kablosundan bağladım oradan da sıkıntı yok ancak neden bu şekilde?
  9. Enzh

Arkadaşlar sizi de yoruyorum kusura bakmayın. 1671092273 Usb kablosu kalın kablo 1671092348 Boşta kalan uçlarda birisi 1671092475 Bunlar da boşta 1671092517 Son olarak bunlar da boşta diğer hepsi takılı
  10. Enzh

Merhabalar İlk defa masaüstü bilgisayar toplayacağım normalde laptop kullanıcısıyım, tüm portları yerli yerine taktım ancak Power tuşuna basınca her şey bir geliyor hemen gidiyor sebebi nedir? Taktığım yerlerin fotoğraflarını atacağım. Aynı zaman da boşta kalan portlar da oldu.
  11. Enzh

pci 4.0 anakart'a ihtiyacım var önerileriniz nelerdir?

Amd Amd Ryzen 5 5600x 1670317876 Gigabyte B450M H AMD B450 Soket AM4 DDR4 3600(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart sizce bu kartı almalı mıyım ?
  12. Enzh

pci 4.0 anakart'a ihtiyacım var önerileriniz nelerdir?

Merhabalar, ekran kartım Sapphire Radeon RX 6700 bu karta uyumlu anakart arıyorum. Ekran Kartı'nın üzerin de belirtilen anakart özelliğin en az pci express 4.0 olması gerektiği yer almakta sizce hangi anakart'ı tercih etmeliyim? önerilerinizi bekliyorum... şimdiden teşekkür ederim.
Geri