Arama sonuçları: *

1. X

Öneri Burdan MacBook alınır mı?

Direkt olarak bu ürünü alın o zaman. https://www.pt.com.tr/macbook-air-13-3-inc-m1-8cpu-7gpu-8gb-256gb-uzay-grisi-mgn63tu-a
  2. X

Yardım Apple Macbook Air M1 vs M2

Daha yeni bir tasarım, daha ince ve daha güncel bir cihaz olsun derseniz M2 tercih edebilirsiniz. Hissedebileceğiniz aşırı bir fark yok elbette. %30 kadar bir fark var. Ben satın aldığımda bayağı araştırdım M2 alacaksanız basic modeli almayın 8gb olanı yani. Ram yetersiz kalıyor chrome da bile...
  3. X

Öneri Burdan MacBook alınır mı?

hocam farklı bir konuda yazmıştım ek olarak ekliyorum. basic modeli almayın . mesaja ek olarak: oyun oynayacaksanız iyi bir internet ile 5-10 saatte geforce now kullanabilirsiniz. İş için kullanıyorsanız sonuçta 1 kez satın alıyorsunuz cihazı bütçenizi arttırmaya çalışın en az 16 gb ram modeli...
  4. X

IOS 2.el iphone alınırken dikkat edilmesi gerekenler.

Yukarıdakilerin yanı sıra telefonda değişen parça olup olmadığı ve cihazın açılıp açılmadığı çok önemli. Çünkü cihaz teknik servis harici farklı bir yerde açıldıysa bayağı bir sorun çıkabiliyor. İMEİ sorgulama ile İhracat ile mi ülkeye girmiş onu vs kontrol et. Garanti devam ediyor mu ona bak...
  5. X

Windows 10 prom w11 e gecer mi

Cihazınız orijinalse bu güncellemeyi yapıp windows 11 e yükseltebilirsin hocam. Pro ise pro olur.
  6. X

windows keyi iki kere kullanabilir miyim

Satın aldığınız yere bağlı. Ürünü alırken açıklamalara dikkat ediniz format sonrası kullanılabilir ibaresi varsa alın herhangi bir ibare yok ise da alacağınız yere sorun cevaplarlar zaten. Akakçe üzerinden fiyatlara göz atabilirsiniz.
Top Bottom