Neler Yeni

Öneri Burdan MacBook alınır mı?

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Sizce burdan alışveriş yapılır mı güvenilir mi diğer satıcılar arasında fark var mı

Alınır. Şu an oradan aldığım mac mini'den yazıyorum.

Cengiz1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Cengiz
Valla nasıl bir iş yapacaksın bilmiyorum ama yapacağın işlerde cihazın Macbook olması çok lazım değilse bence Matebook D16 gibi büyük ekranlı, MacBook seviyesinde Windows cihazlar daha mantıklı olur.
Yani autocad vs gibi işler önerebileceğün ne var D16 serisinden

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Yani autocad vs gibi işler önerebileceğün ne var D16 serisinden
Çok ağır işler yapılmayacaksa bu versiyonu işini görür. Ama ağır projeler için yetersiz kalır. Ek olarak ağır projeler için M1 MacBook Air de yetersiz kalır.

Ek olarak bu da fiyatına göre iyi, honor Huawei nin alt markası zaten.

Cengiz1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Cengiz
Çok ağır işler yapılmayacaksa bu versiyonu işini görür. Ama ağır projeler için yetersiz kalır. Ek olarak ağır projeler için M1 MacBook Air de yetersiz kalır.

Yani m1 bence yeterli olacaktır die düşünüyorum bide apple ürünleri biliyorsunuz daha rahat senkronize ediliyor yani ait drop vs birçok avantajı olacaktır ssd kısmına gelirsek harici ssd alırsam işimi görür die düşünüyorum ek olarak eğer apple yerine farklı bir şey alırsam az da olsa oyun oynamak isterim ona göre öneri yaparsan sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Honor daha mi performanslı olur m1 den

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Yani m1 bence yeterli olacaktır die düşünüyorum bide apple ürünleri biliyorsunuz daha rahat senkronize ediliyor yani ait drop vs birçok avantajı olacaktır ssd kısmına gelirsek harici ssd alırsam işimi görür die düşünüyorum ek olarak eğer apple yerine farklı bir şey alırsam az da olsa oyun oynamak isterim ona göre öneri yaparsan sevinirim
M1 abartılacak kadar güçlü bir işlemci değil. 2 çekirdekli mobil iPhone işlemcilerinin 4 çekirdekli hali gibi bir şey kendisi. Orta seviye laptop işlemcilerine göre tek avantajı fansız çalışması. Bir de MacOS avantajı var 😀

Oyun amaçlı olarak da düşününce ancak böyle bir şey olabilir sanırım.

Cengiz1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Cengiz
M1 abartılacak kadar güçlü bir işlemci değil. 2 çekirdekli mobil iPhone işlemcilerinin 4 çekirdekli hali gibi bir şey kendisi. Orta seviye laptop işlemcilerine göre tek avantajı fansız çalışması. Bir de MacOS avantajı var 😀

Oyun amaçlı olarak da düşününce ancak böyle bir şey olabilir sanırım.
Victus dışında attığın linkler ekran kartsız model dimi bi bunda rtx 3050 var

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Honor daha mi performanslı olur m1 den
İşlemci olarak daha güçlü, ama M1 e özel olarak optimize edilen bir yazılımda M1 geçebilir bu tamamen optimizasyona bağlı.

Victus dışında attığın linkler ekran kartsız model dimi bi bunda rtx 3050 var
Evet. Dahili grafik var onlarda. Kafa dağıtmalık normal oyunları onlar da açar ama gidip dahili grafikle RDR2 açamazsınız tabi 😀

Cengiz1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Cengiz
İşlemci olarak daha güçlü, ama M1 e özel olarak optimize edilen bir yazılımda M1 geçebilir bu tamamen optimizasyona bağlı.

Evet. Dahili grafik var onlarda. Kafa dağıtmalık normal oyunları onlar da açar ama gidip dahili grafikle RDR2 açamazsınız tabi 😀
Haklısın dostum peki m2 olan en uygununa okadar para verilir mi

Güvenilir biz pt den almıştık

xlinus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bahadır Düzgün
Ya max 17 k olucak eğer benim attığım dışında farklı marka önerebiliyırsan link at istersen çünkü en fazla 17 vericem bari değsin
Direkt olarak bu ürünü alın o zaman.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,060,158
Üyeler
168,395
Son üye
Mehmetsahin
Top Bottom