Arama sonuçları: *

1. T

9800x3d için sıvı soğutma

9800x3d için sıvı soğutma bakıyorum i360 ile ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB aynı fiyat olmuş 6800tl civarı kararsız kaldım @TheDarkKnight @tutsky
  2. T

🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot 10.999TL

Arkadaşlar bir tanıdığımıza 2k odaklı 9800x3d sistem topluyoruz , sorunsuz problem çıkarmayacak bir monitör arıyoruz konuyu okudum ancak ktc alırsak bir sorun olursa pek beceremeyebilir. sorun çıkartmayan bilindik monitör öneriniz var mı bütçe 15k
  3. T

🔥İndirim İş Bankası İmza Kartı İle İlk Alışverişte %50 İndirim

Kampanya süresi boyunca en fazla 150 TL indirim kazanabilirsin.
  4. T

❌İndirim Bitti! DJI RS4 MİNİ COMBO TR Garanti 🔥

Uzun zamandır takip ediyordum 20.000 TL üzerinde oluyordu fiyatı indirimi görünce aldım ihtiyacı olana öneririm. https://ty.gl/56wiauvwsf5we
  5. T

🔥İndirim 7.11 Güncelleme !! AtomZone Hafta Sonu İndirimleri 💥

Siyah akvaryum kasa önerisi olan var mı.
  6. T

Anakartta veya pcnin çalışmasında sorun teşkil eder mi?

Bir konuda gördüm birisi garantiden ücretsiz yardımcı oldular demiş görüş yardımcı olurlar umarım.
  7. T

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Aklımı çeliyor qled var mini led e mi geçsem iner mi daha fazla amazona fln gelirse acaba
  8. T

Ergopixel Knight Premium Oyuncu Koltuğu 5.864 TL (trendyolkart çıkarana 1K puan)

Anladım full kumaş olsaydı keşke
  9. T

Çok büyük bir sorun değil üzülme halledilir.
  10. T

Bu şekilde işlemciyi takmak kısa devre yapabilir garantiye yollarsan da muhtemelen ücretli yardımcı olurlar kullanıcı hatası derler diye düşünüyorum yine de göndermeden arayıp sor. bu şekilde takılıp da bilgisayar açılsa bile mavi ekran gibi durumlar olabilir. Ben elimde cımbızla yaparım dersen...
  11. T

Ergopixel Knight Premium Oyuncu Koltuğu 5.864 TL (trendyolkart çıkarana 1K puan)

Hawk fab v4 mü bu mu ikisini deneyen var mı acaba
  12. T

❌İndirim Bitti! Aliexpress Geri Döndü 🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Arkadaşlar yeni hesap açıp aldığım ürünler 2 3 saat sonra iade edilmiş 5 siparişten 3ü iade
  13. T

Sistem tavsiyesi destek 65k

4070ti super ve i7 işlemcili düşünüyorum
  14. T

Farklı önerisi olan var mı arkadaşlar
  15. T

Ekran kartı msi asus gigabyte tercihen
  16. T

4070ti super sistem toplamak istiyorum hem render hem oyun için bütçe 55-65 arası arkadaşlar önerisi olan var mı
  17. T

❌İndirim Bitti! 🔥Thermalright Peerless Assassin Inventus Siyah 1300₺/ARGB 1488₺ 🔥

12400f vardı bende stok fan yeterli geliyordu. 13400f geçtim işlemci stok fan ile 91 dereceyi görüyordu şimdi bu soğutucu ile sıcaklığın 48 dereceyi geçtiğini görmedim.
  18. T

13400F Soğutucu tavsiye

Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB aldım arkadaşlar ve sonuc bu sekilde
  19. T

13400F Soğutucu tavsiye

Arkadaşlar merhaba 13400f işlemcim bf2042 de 93 dereceleri görüyor fp soğutucu onerir misiniz.
Geri